Περιοδεία Θεοδωρικάκου στην Καλλιθέα




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι πολίτες της Καλλιθέας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιο βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα Β3 Αθηνών, Τάκη Θεοδωρικάκο, σε κεντρικό καφέ της περιοχής. 

Ο κ. Θεοδωρικάκος κάλεσε όλους τους πολίτες να δώσουν το παρόν στις εκλογές της 21ης Μαΐου και σχολίασε το χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών, λέγοντας πως «μόνο ένας από τους αρχηγούς μιλούσε με καθαρές κουβέντες! Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος με τη δύναμη του λαού θα είναι και πάλι Πρωθυπουργός της χώρας, για να έχουμε τη σιγουριά πως η χώρα θα διατηρήσει την σταθερή ανοδική της πορεία»!

«Ο κ. Τσίπρας έχει καταλάβει πως ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει και ψάχνει για κάποιο τερτίπι για να διασωθεί», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος , ενώ εξέφρασε την υπερηφάνειά του που ως υπουργός ήταν εκείνος που υπέγραψε τη σύμβαση για το έργο της επέκτασης του Φράκτη στον Έβρο , κατά 35 χιλιόμετρα: «Η κυβέρνηση διασφάλισε την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων στον Έβρο. Αισθάνομαι υπερήφανος που υπέγραψα την επέκταση του Φράκτη, γιατί για εμάς πάνω από όλα είναι η ασφάλεια της πατρίδας», επισήμανε.

Νωρίτερα ο υπουργός είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο, ενώ πραγματοποίησε επίσκεψη στο νέο κτίριο όπου στεγάστηκε η Περιφερειακή Διεύθυνση Νότιου Τομέα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. , όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με υπαλλήλους για τον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.