Στην ομάδα του Κονδύλη και ο Κωστής Δημάκης




O Kωστής Δημάκης, γιος του πρώην αντιδημάρχου Αλίμου, Δημήτρη Δημάκη, είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που εντάσσεται στην ομάδα του Ανδρέα Κονδύλη. Ελεύθερος επαγγελματίας εδώ και 15 χρόνια (εκπαιδευτής οδήγησης στη σχολή “Δημάκης”), ο Κωστής, που είναι Μηχανολόγος-Μηχανικός, με Master στην ενέργεια και μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική κίνηση του δημάρχου, “Αγαπώ τον Άλιμο”.

Δείτε τι αναφέρει για την υποψηφιότητα του Κωστή Δημάκη, ο Ανδρέας Κονδύλης:

“Kαλωσορίζουμε στην ομάδα μας και επίσημα τον Κωστή Δημάκη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας “Αγαπώ τον Άλιμο” τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Ο Κωστής έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Άλιμο, έχει αποφοιτήσει από το 2ο Λύκειο Αλίμου και είναι Μηχανολόγος-Μηχανικός, με Master στην ενέργεια, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια οδικής ασφάλειας στο εξωτερικό.



Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, δάσκαλος οδήγησης στη σχολή οδηγών “Δημάκης”, η οποία δραστηριοποιείται στον Άλιμο εδώ και 15 χρόνια. Τη σχολή είχε ξεκινήσει ο πατέρας του Κωστή, ο πολύ αγαπητός σε όλους μας Δημήτρης Δημάκης, που (ανάμεσα στα άλλα) έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος Αλίμου.

Ο Κωστής υπήρξε αθλητής στα ποδοσφαιρικά τμήματα των Τραχώνων και της Νίκης Αλίμου, είναι μέλος σε χορευτικό σύλλογο παραδοσιακών χωρών της πόλης μας, ενώ στηρίζει σταθερά εδώ και πολλά χρόνια την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αλίμου ως εθελοντής αιμοδότης.

Υποδεχόμαστε με πολλή χαρά τον Κωστή Δημάκη, γιατί είναι δραστήριος και πολύ αξιόλογος νέος άνθρωπος. Η ομάδα μας διαρκώς μεγαλώνει, δυναμώνει, και ο Κωστής θα μας βοηθήσει να πάμε τον Άλιμο ακόμα πιο μπροστά, ιδίως στα ζητήματα της οδικής ασφάλειας και του αθλητισμού που αγαπά ιδιαίτερα. Καλωσόρισες Κωστή, καλή σου επιτυχία!!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.