Ηλιούπολη: Εντυπωσιασμένος από το καταφύγιο αδέσποτων ζώων, ο Γιώργος Ιωακειμίδης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων, στην Ηλιούπολη, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Απόστολο Στασινόπουλο και τους εθελοντές για την προσφορά τους. Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Ιωακειμίδης:

“Ήξερα εδώ και καιρό, ότι είναι ένα από τα καλύτερα καταφύγια ζώων της χώρας, όμως εντυπωσιάστηκα από την καθαριότητα των χώρων, τη φροντίδα και την αγάπη των εθελοντών στα σκυλιά και τις γάτες που φιλοξενούνται.
Έπαιξα με το Max, ένα λιχούδη σκύλο που έφαγε όλα τα κουλουράκια μας, χάιδεψα τον Δρακουμέλ, έναν γατούλη που απολαμβάνει σήμερα τη φροντίδα και την αγάπη, ενώ όταν ήρθε στο καταφύγιο ήταν βαριά τραυματισμένος. Μας ξετρέλανε όμως ο Al (Capone), ο πιο άγριος γάτος του καταφυγίου, που ενώ η ανάδοχη οικογένεια που τον είχε τον επέστρεψε, εκείνος κουρνιάσει στην αγκαλιά μου και δεν έφευγε από αυτήν.
Πόσο όμορφο και σημαντικό είναι να υπάρχουν άνθρωποι που μαζεύουν αυτά τα ζωάκια από το δρόμο, πολλές φορές τραυματισμένα, και να τους δίνουν την ευκαιρία για μια νέα ζωή.
Ευχαριστώ τον Γιώργο Χατζηδακη, Δήμαρχο Ηλιούπολης και τον Απόστολο Στασινόπουλο, αρμόδιο Αντιδήμαρχο για όσα προσφέρουν για το καταφύγιο.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.