O Άλιμος θρηνεί για τον Νίκο που πέταξε στον Παράδεισο καβάλα στην αγαπημένη του μηχανή




“Νικολάρα καλό ταξίδι 11/4/2023”. Το αντίο στο φιλαράκι τους γραμμένο πάνω στην άσφαλτο με μία μεγάλη καρδιά. Αναμμένα κεριά, λουλούδια και κουτιά με μπύρες. Ο πόνος βουβός. Μηχανές να πηγαίνουν πάνω κάτω στην Καλαμακίου μαρσάροντας. Οι φίλοι του Νίκου Μάκου που πέταξε στα 28 του στον Παράδεισο καβάλα στην αγαπημένη του μοτοσυκλέτα, μία Suzuki GSX-R1000, όλη νύχτα ήταν εκεί, κοντά του…Εκατοντάδες μηνύματα για το χαμογελαστό παλικάρι που σκοτώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, στη λεωφόρο Καλαμακίου. Ο Άλιμος θρηνεί!

“Δεν υπάρχουνε λόγια να περιγράψω το πως νιώθω τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες αδερφέ μου θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου Νίκος Μάκος Καλό παράδεισο αδερφέ”

“Να προσέχετε Στους δρόμους παιδιά και πάντα να φοράτε κράνος”

“Καλό παράδεισο μπρο μου .. Θα μας Λείπει το χαμόγελό σου.”



“Γιατί βρε Νίκο!!!! σου τα έλεγα κ δεν άκουγες!!!! Καλό παράδεισο!!!”

“Έφυγες γρήγορα Νικόλα… τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια σου….και σε όσους σε αγάπησαν!
Πέτα ψηλά φίλε μου …”

O Nίκος ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες μέσα από την καμπίνα του Smart με το οποίο είχε συγκρουστεί! Το φοβερό τροχαίο έγινε στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο Notia.gr, η μοτοσυκλέτα ανέβαινε με ταχύτητα την Καλαμακίου, όταν ξαφνικά βγήκε από τη Νίκης, ένα Smart το οποίο παραβίασε το STOP. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.

Ο 28χρονος εκτινάχτηκε και κατέληξε μέσα στην καμπίνα του SMART το οποίο τούμπαρε. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Ο οδηγός του Smart, ένας ηλικιωμένος γιατρός, κατάφερε και βγήκε μόνος του, πριν να φτάσουν οι πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα. Έφερε ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Eλάχιστα λεπτά μετά τη μοιραία σύγκρουση στη λεωφόρο Καλαμακίου. Σε κατάσταση σοκ μία κοπέλα, καλεί σε βοήθεια τους διερχόμενους. Το Smart βρίσκεται τουμπαρισμένο στην άσφαλτο. Ο οδηγός του προσπαθεί να βγει. H κοπέλα που έχει αντιληφθεί ότι μέσα είναι εγκλωβισμένος και ο οδηγός της μηχανής φωνάζει: “Να γυρίσουμε το αυτοκίνητο, θα πεθάνει ο άνθρωπος, αιμορραγεί”. Ένας άλλος φωνάζει: “Πως πετάχτηκες έτσι, πως βγήκες από το STOP” . H κοπέλα λέει στον οδηγό του αυτοκινήτου που προσπαθεί να βγει από την καμπίνα πατώντας πάνω στον νεαρό: “Μην τον πατάς…” Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Oι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητο το άψυχο σώμα του νεαρού μοτοσυκλετιστή το οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η τραγωδία κορυφώθηκε όταν έφτασαν στον τόπο του τροχαίου οι γονείς του. Ο θρήνος τους, ράγισε τις καρδιές του κόσμου. Όλοι είχαν την ελπίδα ότι θα βρισκόταν στη ζωή. Και όλοι βούρκωσαν όταν κατάλαβαν ότι η ελπίδα είχε χαθεί… Στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν γίνει πολλά τροχαία, λόγω της παραβίασης του STOP.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “O Άλιμος θρηνεί για τον Νίκο που πέταξε στον Παράδεισο καβάλα στην αγαπημένη του μηχανή

  • 12/04/2023 at 2:22 μμ
    Permalink

    Ο Χριστος μας, που σε λιγο θα ξεψυχησει, επανω στον Σταυρό, να φυλαει ολα τα παιδια του κοσμου, απο την κακια στιγμη !!!!! Ωρα καλη, στο παιδι που <>, θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του !!!!!!

    Απαντήστε
  • 17/04/2023 at 3:28 πμ
    Permalink

    Θερμή Παράκληση σε όλους τους φίλους του Νίκου. Εάν πραγματικά θέλετε να τιμήσετε το φίλο σας μην κάνετε επιδείξεις εντυπωσιασμού και μην προκαλείτε ηχορύπανση. Ο δρόμος είναι κοινόχρηστος, όχι κτήμα σας. Η ψυχή ευφραίνεται μόνο με ύμνους, ευχές, λουλούδια,θυμίαμα. Θρηνούμε βουβά, σιωπηλά και ταπεινά. Εάν κάποιος δικός μου πέθαινε, θα θέλατε να έρθω εγώ κάτω από τα σπίτια σας να μαρσάρω και να κάνω επιδείξεις/μαρσαρίσματα κ.ο.κ; Όχι. Θα είχατε βγει έξω τρομοκρατημένοι να μου ζητήσετε εξηγήσεις. Μην κάνετε ότι δεν θέλετε να σας κάνουν. Μην ανησυχείτε την ψυχή του Νίκου κι αφήστε να τον θυμόμαστε σαν να μην έφυγε ποτέ από κοντά μας._ Γιατί στην πραγματικότητα δεν έφυγε._ Μην κάνετε φασαρία άδικα δεν θα πετύχετε κάτι με αυτό, ο Νίκος δεν έφυγε._ Αναπαύεται._
    Καλό Ταξίδι Νίκο._

    ΥΓ: Όταν οδηγείτε να φοράτε τον πλήρη εξοπλισμό σας. Να αδειάζετε το νου από προβλήματα που έχετε στην καθημερινότητα σας. Να οδηγείτε αμυντικά κι όχι επιθετικά, ώστε να είστε σε θέση να επιβραδύνετε αμέσως το όχημα σας, χωρίς να υπάρξει εμπλοκή με άλλο όχημα. Να κρατάτε τις απαιτούμενες αποστάσεις και να σέβεστε τα όρια ταχύτητας , όσο και τα σήματα κυκλοφορίας. Οδηγείτε αμυντικά. Επιμένω._
    Επίσης μην πίνετε όταν οδηγείτε. Το αλκοόλ μειώνει το χρόνο αντίδρασης…Κι αυτός ο χρόνος είναι για τη ζωή σας πολύτιμος. Και να συντηρείτε το όχημα σας, να του κάνετε έλεγχο στα μηχανικά μέρη, στα ηλεκτρονικά μέρη, να το περνάτε ΚΤΕΟ. Για τη δική σας ασφάλεια._
    Ευχαριστώ για την προσοχή σας._

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.