Το συνδυαστικό από την «OPAP Arena» και η αξία στο διπλό της Λίβερπουλ




Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη και με νίκη θα βρεθεί μόνη πρώτη στη βαθμολογία, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό. Για το Κύπελλο Αγγλίας, η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στο Μπράιτον και ψάχνει διέξοδο στο θεσμό για να σώσει ό,τι μπορεί από μία κακή σεζόν.

Διάβασε την αξιολόγηση της στοιχηματικής bet365!

563. Μπράιτον – Λίβερπουλ (15:30)

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 9η θέση, 21 βαθμούς μακριά από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, και ο θεσμός του Κυπέλλου την ενδιαφέρει πραγματικά για να σώσει κάπως τα προσχήματα στη σεζόν. Η Μπράιτον είναι εντυπωσιακή και 6η στο Πρωτάθλημα, αλλά θέλει και αυτή να συνεχίσει στη διοργάνωση, αξιοποιώντας και τον παράγοντα έδρα στη φάση των «32».



➥ Η Λίβερπουλ είναι η κάτοχος του τροπαίου και βάσει απόδοσης αξίζει να στηριχθεί η επικράτησή της στο Μπράιτον. Ποντάρισμα στο «2» σε απόδοση 2.55.

628. AEK – Άρης (19:30)

Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία, έστω και για μία ημέρα, να βρεθεί στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ, σε περίπτωση που επικρατήσει του Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση είναι αήττητη εντός έδρας και ο Άρης προέρχεται από την απογοήτευση και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς έχουν σημαντικές απουσίες και δύσκολα θα αντέξουν στο νέο γήπεδο του «Δικεφάλου», την «OPAP Arena».

➥ Η απόδοση στον «άσο» είναι χαμηλή, αλλά με τα γκολ στο παιχνίδι ανεβαίνει. Ποντάρισμα στo συνδυαστικό «1 & Over 1,5» σε απόδοση 1.84.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.