Ξεκινάει από… 1-1 και διπλασιάζει




Τα δεδομένα για το ζευγάρι υπάρχουν στην ανάλυση. Συνοπτικά, ο ΠΑΣ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του ούτε σε μία από τις προηγούμενες 19 αγωνιστικές και απόψε θα αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό και καλύτερό του αμυντικό τον Εραμούσπε.

Η παρουσίαση της στοιχιμαν από το Sentragoal

Επιθετικά τη βρίσκει την άκρη, ακόμα και στα ματς που δεν είναι πολύ καλός δημιουργικά, ενώ είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του Μορέιρα, που μπορεί να μην έχει σκοράρει, όμως έχει μοιράσει 5 ασίστ.Και ο Ατρόμητος είναι ομάδα που δυσκολεύεται να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Τα κατάφερε μόνο μία φορά εκτός έδρας φέτος, στο διπλό επί του ΟΦΗ (1-0) και μάλλον από συγκυρίες, καθώς οι Κρητικοί είχαν πολλές ευκαιρίες. Το θετικό είναι πως στα τελευταία ματς τον «φτιάχνει» η επίθεσή του, εξ ου και τα 3 σερί G/G σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.



Ξεκάθαρο το πού το πάω για ποντάρισμα, το εκατέρωθεν σκοράρισμα το βρίσκω ως πολύ πιθανό και όταν πληρώνει άνω του διπλασιασμού το ποντάρω κιόλας. Μοιάζει να ξεκινάει από… 1-1 το ματς.

Δεύτερη επιλογή από την Ισπανία

Η Χετάφε το… πάλεψε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όμως γνώρισε ακόμα μία οριακή ήττα, την τρίτη σερί και τέταρτη αν υπολογίσουμε και αυτή του Κυπέλλου που άρχισε αυτό το αρνητικό καρέ αγώνων. Ψάχνει βαθμούς παντού, καθώς λόγω ισοβαθμίας e;inai εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, το αρνητικό όμως είναι πως δεν πείθεi η εικόνα της.Όχι πως το κάνει η Μπέτις.

Την ήττα από την Εσπανιόλ προηγήθηκαν δύο αποκλεισμοί στα πέναλτι, αρχικά από την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ και στη συνέχεια από την Οσασούνα για το Κύπελλο. ΟΚ, και οι δύο διοργανώσεις τρόπαια κρίνουν και την ενδιέφεραν (δεν είναι άλλωστε και καμιά… χορτασμένη), όμως τής δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, για να «κλειδώσει» αρχικά την 6άδα και στη συνέχεια να προσπαθήσει να τρυπώσει και στην 4άδα.

Μπορεί να υπολογίζει σε καλές επιστροφές παιχτών, με σημαντικότερη του παιχταρά Φεκίρ.Ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα θα πάω με την ποιοτικότερη και την υψηλή απόδοση της νίκης της. Για όποιον θέλει σηκώνει και κάλυψη το διπλό.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.