Nίκος Δένδιας: Οι πιο δημοφιλής υπουργός της ΝΔ




Νίκος Δένδιας, Κυριάκος Πιερρακάκης και Νίκος Παναγιωτόπουλος απολαμβάνουν την τριάδα της κορυφής ως προς τη δημοτικότητα των υπουργών της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της Καπα Research, ο υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών έχει 67% θετικές (40%) ή μάλλον θετικές γνώμες (27%) αλλά και 30% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές γνώμες.

Ο κ. Πιερρακάκης έχει 57% θετικές (41%) ή μάλλον θετικές (16%) γνώμες, αλλά και 33% αρνητικές. Ακολουθεί ο υπουργός Αμυνας με 49% θετικές ή μάλλον θετικές γνώμες και 33% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές.

Στη συνέχεια έχουμε τον Χρήστο Σταϊκούρα με 39% θετικές ή μάλλον θετικές γνώμες και 42% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές. Ο Κωστής Χατζηδάκης με 38% θετικές ή μάλλον θετικές και 57% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές γνώμες.

Ακολουθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος με 37% θετικές ή μάλλον θετικές και 60% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές γνώμες.



Τη δεκάδα κλείνουν οι Βασίλης Κικίλιας, Κώστας Σκρέκας, Γιάννης Πλακιωτάκης και Αδωνις Γεωργιάδης. Πιο πίσω ο Μ. Βορίδης, ο Θ. Πλεύρης και οι Αχ. Καραμανλής, Ν. Κεραμέως, Π. Πικραμμένος.

Οι δημοφιλείς του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ανδρέας Ξανθός, πρώην υπουργός Υγείας και νυν τομεάρχης, κάνει την έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς καταλαμβάνει την πρώτη θέση ως προς τις δημοφιλίες. Εχει 44% θετικές ή μάλλον θετικές γνώμες, και 39% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές.

Ακολουθεί η Εφη Αχτσιόγλου με 40% θετικές ή μάλλον θετικές και 44% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές γνώμες.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρίσκεται στην τρίτη θέση με 40% θετικές ή μάλλον θετικές απόψεις, ακολουθεί ο Αλέξης Χαρίτσης με 35%, ο Γιάννης Δραγασάκης με 35%, ο Νάσος Ηλιόπουλος με 33%, ο Παύλος Πολάκης με 32%, η Ρένα Δούρου με 31% και η Ολγα Γεροβασίλη με 30%. Στην 20άδα τελευταίοι έρχονται οι Θ. Δρίτσας, Νίκος Παππάς και Κ. Ζαχαριάδης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.