
Τη τελευταία της πνοή άφησε στην άσφαλτο μια 27χρονη από την Κόρινθο, κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης με τον φίλο της στις Κεχριές.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr, η άτυχη κοπέλα παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Δυστυχώς, υπέκυψε, στα βαριά τραύματά της λίγα λεπτά αργότερα. Tραυματίες είναι ο οδηγός της μηχανής καθώς και ο φίλος της άτυχης 27χρονης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Χθες (9.5.2022) το απόγευμα, στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου, Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 29χρονη ημεδαπή, η οποία κινούταν πεζή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 29χρονης και τον τραυματισμό του 29χρονου οδηγού. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.
notia team
Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.
Δείτε όλα τα άρθρα από notia team