Θρήνος για την Μαρία που σκοτώθηκε σε τροχαίο κάνοντας τζόκινγκ




Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε χτες στην Κόρινθο, όταν 29χρονη με καταγωγή από την Σύρο παρασύρθηκε από μηχανή μεγάλου κυβισμού στις Κεχριές με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Το ατύχημα σημειώθηκε χθες (9.5.2022) το απόγευμα, στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου, Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία οδηγούσε 29χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, η άτυχη 29χρονη πραγματοποιούσε σωματική άσκηση (τζόκινγκ) μαζί με τον σύντροφο της, οποίος είναι τραυματισμένος όπως και ο οδηγός της μοτοσυκλέτας.

Η άτυχη Μαρία, υπέκυψε, στα βαριά τραύματά της λίγα λεπτά αργότερα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.



Πηγή βίντεο και φωτό από το σημείο του τροχαίου: korinthostv.gr

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Χθες (9.5.2022) το απόγευμα, στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου, Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 29χρονη ημεδαπή, η οποία κινούταν πεζή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 29χρονης και τον τραυματισμό του 29χρονου οδηγού. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.