Άλσος Νέας Σμύρνης – Εγκαίνια 1ης Ανθοκομικής Έκθεσης




Με μεγάλη επιτυχία και με παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια 1ης Ανθοκομικής Έκθεσης στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Είναι γεγονός πως οι κάτοικοι της πόλης περίμεναν με χαρά μια ανθοκομική έκθεση στον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου της Νέας Σμύρνης γι’ αυτό και τον κατέκλυσαν συνδυάζοντας αναψυχή και αγορές φυτών και λουλουδιών.
Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Πέτρος Κουκάς και οι υπάλληλοι της Γεωπονικής Υπηρεσίας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισήμους που πλαισίωσαν τα εγκαίνια της έκθεσης το πρωί: τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Στάθη Σταθόπουλο, τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κλαίρη Δεληγιάννη, τον Γ.Γ. του Δήμου Μιχάλη Χρηστάκη, τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων Αλέξανδρο Ζαβό και Οικονομικών Στάθη Κούπα.


Ο κ. Κουκάς δεσμεύτηκε για την καθιέρωση της έκθεσης τα επόμενα χρόνια και με χαρά ανακοίνωσε την έναρξη της δημιουργίας του θερμοκηπίου/φυτωτίου μέσα στο Άλσος με σκοπό την περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών της πόλης μας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.