Ο Μάης μπήκε αισιόδοξα και γιορτινά στη Γλυφάδα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο μέσα από μία έκθεση ρετρό αυτοκινήτων που συνδυάστηκε με τους ροκ ρυθμούς των 1550, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν, στο “Δρόμο των Ποιητών”, όπως έχει ονομαστεί ο πεζόδρομος της Γρηγορίου Λαμπράκη, στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Ο Δήμος Γλυφάδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.) συνδιοργάνωσαν μια ρομαντική ανοιξιάτικη έκθεση με αυτοκίνητα αντίκες και άλλα ιστορικά οχήματα, η οποία πλαισιώθηκε από συναυλία του γνωστού συγκροτήματος 1550, που ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους. Από βανάκια που θυμίζουν την εποχή… των χίπηδων μέχρι μηχανές, τζιπ αλλά και κάμπριο αντίκες και, βέβαια, ο ιστορικός «σκαραβαίος», όλα πρωταγωνιστές των δρόμων μιας άλλης εποχής, ήταν εκεί, για να τα θαυμάσουν όσοι έκαναν τη βόλτα τους στη Γλυφάδα.

“Πρωτομαγιά σήμερα στη Γλυφάδα μας με αισιοδοξία και χαμόγελα, με δεκάδες οχήματα εποχής, με αναμνήσεις και ρομαντισμό και με υπέροχη ροκ μουσική από τους 1550.
Καλό μήνα σε όλους! Και του χρόνου να είμαστε καλά” ευχήθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

Στη Γλυφάδα βρέθηκε και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να μπει και σε δύο αυτοκίνητα – αντίκες.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.