Βούλα: Η στιγμή που ντελιβεράδες μαχαιρώνονται για μία παραγγελία (VIDEO)




Το βίντεο δείχνει όλα όσα έγιναν μέσα σε εστιατόριο, σε κεντρικό δρόμο της Βούλας όταν οι δύο ντελιβεράδες διαφώνησαν για το ποιος θα πάει την επόμενη παραγγελία. Μετά τις πρώτες ύβρεις, οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια και κάποια στιγμή, ο ένας άρπαξε ένα μαχαίρι που υπήρχε στον πάγκο και επιτέθηκε στον συνάδελφό του. Όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών αλλά και υπαλλήλων που προσπαθούσαν μάταια για λίγα δευτερόλεπτα να τους χωρίσουν.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του ΣΚΑΪ, αρχικά όπως φαίνεται, οι δυο διανομείς ξυλοκοπούν ο ένας τον άλλο με μπουνιές και κλωτσιές. Ξαφνικά, ο ένας αρπάζει το μαχαίρι από τον πάγκο του μαγαζιού και τον μαχαιρώνει αρκετές φορές, με τους υπεύθυνους του καταστήματος να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Όλα αυτά έγιναν για μια παραγγελία. Στο κατάστημα εκείνη την ώρα ήταν αρκετός κόσμος, ενώ ήταν μέσα και οι υπόλοιποι υπάλληλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τσακωμός έγινε για το ποιος θα πάρει την παραγγελία, καθώς ήταν σε κοντινή απόσταση και είχε καλό φιλοδώρημα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Τότε έγιναν συλλήψεις και σύμφωνα με τον δικηγόρο του ενός διανομέα, αφέθηκε ελεύθερος ο άνδρας που μαχαίρωσε τον συνάδελφό του, λίγες μέρες μετά που συνελήφθη. Όπως διευκρινίστηκε από τον δικηγόρο, ο ντελιβεράς που συνελήφθη δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.