“Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Ιράκ” – Έκλεψαν τα ζαντολάστιχα από Lamborghini στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Θύμα κλοπής έπεσε Λιβανέζος επιχειρηματίας που βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγους μήνες, αφού το πρωί της Τρίτης στη Γλυφάδα είδε την κατακόκκινη Lamborghini του… μισή.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, οι δράστες αφαίρεσαν τόσο τα ζαντολάστιχα από το πολυτελές αυτοκίνητό του, όσο και τα δισκόφρενα και τις δαγκάνες από τους μπροστινούς τροχούς. Πρόκειται για μια Lamborghini Huracan Spider, η οποία κοστίζει πάνω από 300.000 ευρώ.

Τι καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης της Lamborghini στο iefimerida.gr
Πρόκειται για τον Adnan Yassine, ιδιοκτήτη του Arabica TV, τηλεοπτικού καναλιού στη Μέση Ανατολή και προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Bourj FC του Λιβάνου. Όπως κατήγγειλε ο ίδιος μιλώντας στο iefimerida.gr, το περιστατικό το αντιλήφθηκε το πρωί της Τρίτης, όταν κατευθύνθηκε προς το παρκαρισμένο super car του. «Ηθελα να πάω σε ένα προγραμματισμένο ραντεβού και ξαφνικά το είδα σ’ αυτήν την κατάσταση», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Όπως περιγράφει στο iefimerida.gr, το ποσοστό κλοπών στην Γλυφάδα αρχίζει να γίνεται ανησυχητικό. «Πολλοί φίλοι μου πέφτουν θύματα κλοπών, είτε αυτό αφορά το σπίτι και το αυτοκίνητό τους, είτε τσάντες και άλλα μικρά αντικείμενα», μας λέει, υπογραμμίζοντας ότι ήθελε να μοιραστεί την εμπειρία του προκειμένου να υπάρξει κάποια αντίδραση από τις Αρχές. «Δεν είναι δυνατόν σε μια τέτοια περιοχή όπως η Γλυφάδα να συμβαίνουν καθημερινά δεκάδες παρόμοια περιστατικά», προσθέτει, αφήνοντας αιχμές και κατά της Δημοτικής Αρχής.



Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, δήλωσε την κλοπή στην Αστυνομία, γεγονός που επιβεβαιώνει και το ΑΤ Γλυφάδας. “Σπατάλησα τρεις ολόκληρες ώρες από τη ζωή μου για να με ενημερώσουν στο τέλος ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα” Αυτό που συνέβη στο αυτοκίνητό μου δεν συμβαίνει ούτε στο Ιράκ», προσθέτει. Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.