Λαμπερό και απόλυτα επιτυχημένο το 5ο Kallithea Night Run
Τη νύχτα-μέρα έκαναν εκατοντάδες δρομείς στο 5ο Kallithea Night Run το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικος Σύλλογος  Καλλιθέας μετά από ένα χρόνο απουσίας!
Το ξεχωριστό νυχτερινό δρώμενο πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Τζιτζιφιών με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή 600 περίπου δρομέων, όπως όριζε το εγκεκριμένο πρωτόκολλο από την ΓΓΑ και σύμφωνα με το οποίο στον αγώνα είχαν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι δρομείς με τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τεστ, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ενωτικό μήνυμα στο δρομικό κίνημα!
Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικητής στα 10 km ήταν ο Γιώργος Καραβίδας, με δεύτερο τον Γρηγόρη Σκουλαρίκη και τρίτο τον Ζαν Μπερναρντ Αλι και στις γυναίκες νικήτριες ήταν οι Ναταλία Λακάκη, Δημινάκη Ευαγγελία και Αλεξίου Κέλλυ.
Στα 5 km ξεχώρισε η νίκη της Ζωής Ανδρικοπούλου με δεύτερη την Ελισάβετ Δήμου και τρίτη την Βούτση Νεκταρία. Στους άνδρες στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν οι Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης, Πουζανοφ Μικαιλο και Φραγκιαδάκης Παναγιώτης.
Στα 2,5 km νικητές ήταν ο Δαφνής Γιώργος και η Μικαέλα Αλεξανδρή.Το βάθρο των νικητών στους άνδρες συμπλήρωσαν οι Βιτζιλαίος Αποστόλης και Λιβιεράτος Ιωάννης ενώ στις γυναίκες οι Κούρτη Μαρία και Μόκα Μαριαλένα.
Η διοργάνωση διεξήχθη με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάχθηκε στις δράσεις του Be Active Hellas.

Η πρέσβειρα του Be Active HELLAS και του Kallithéa Night Run για 2η φορά και Πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο, Κέλλυ Λουφάκη συμμετείχε στον αγώνα των 2,5 km μαζί με παιδιά ΑμεΑ στέλνοντας μήνυμα μαχητικότητας και θέλησης!Να σημειώσουμε ότι συμμετοχές με άτομα ΑμεΑ είχαμε και στα 5 km και 10 km με την ομάδα των Δρομέων Ελπίδας να δίνει δυναμικό παρών!
Αξίζει, επίσης, να τονίσουμε ότι στο 5ο Kallithéa Night Run πραγματοποιήθηκε δράση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” με σκοπό την ενημέρωση των δρομέων για το πρόγραμμα “Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών. Δώσε Ελπίδα. Δώσε ζωή”!!!
Οι αγώνες πραγματοποιηθηκαν με αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου και απόλυτη ασφάλεια για όλους τους συμμετεχοντες αλλά και το προσωπικό της διοργάνωσης.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του Αγώνα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 10ο επετειακό Kallithéa Run του χρόνου την Άνοιξη!!!Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.