Ηλιούπολη: Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης – Η κοκαΐνη και οι βιασμοί
Σοκαριστικές λεπτομέρειες όσων έζησε στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού κατέθεσε στις αρχές η 19χρονη κοπέλα που κατάφερε να διαφύγει από το διαμέρισμα της Ηλιούπολης το περασμένο Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι πατέρας της 19χρονης και ο αστυνομικός κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ συνελήφθη και τρίτος Ελληνας συνεργός, από την ΕΛΑΣ, ο οποίος κατηγορείται επίσης για εμπορία ανθρώπων.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Όπως κατήγγειλε ο αστυνομικός την κρατούσε αιχμάλωτη, την βίαζε, την ανάγκαζε να έρχεται σε επαφή με «πελάτες» και τη χτυπούσε.

Πώς γνώρισε η 19χρονη από την Ηλιούπολη τον αστυνομικό
«Πριν ενάμιση μήνα περίπου γνώρισα τον αστυνομικό Δ. Μπ. μέσω ενός κοινού γνωστού μας ο οποίος δουλεύει ως ντελιβεράς σε μία καφετέρια. Με τον Δ. είχαμε ερωτική σχέση και τις πρώτες μέρες τα πηγαίναμε πολύ καλά και συγκατοικήσαμε μετά από μία βδομάδα περίπου αφού γνωριστήκαμε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη» περιγράφει η 19χρονη.

«Εγώ ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι θα πάω να μείνω μαζί του. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες, αφού πήγα στο σπίτι του, του είπα ότι ήθελα να βρω κάποια δουλειά για παράδειγμα σε καφετέρια. Αυτός όμως μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του, του Γ. Λ. έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες το κατονομάζει και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν. Ο Δ. και ο Λ. δουλεύουν χωρίς να φαίνονται για τη μητέρα του Λ., την οποία φωνάζουν στη δουλειά Μ. χωρίς να γνωρίζω ποιό είναι το πραγματικό της όνομα. Αυτοί ουσιαστικά είναι τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site» συνέχισε η ίδια.

«Όταν μου έγινε η πρόταση από το Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους» πρόσθεσε για τον τρόπο που την εξανάγκασε ο αστυνομικός.

Ξενοδοχεία και σπίτια όπου την εξέδιδαν έδωσε η 19χρονη
Η κοπέλα κατονόμασε το site και ανέφερε τα ξενοδοχεία και τα σπίτια που θυμόταν ότι πήγε στη Γλυφάδα, στο Σκαραμαγκά και σε άλλες περιοχές. Σχεδόν καθημερινά είχε 3-4 ραντεβού, όπως κατέθεσε, ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά και σε άλλες κοπέλες που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα του αστυνομικού και πήγαιναν σε ραντεβού με «πελάτες». Μίλησε αναλυτικά και για την «ταρίφα» των ραντεβού.

«Ο Δ. μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160 €, εγώ θα έπαιρνα τα 80. Έτσι, ο Δ. έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο site με ψεύτικα στοιχεία βάζοντας φωτογραφίες και βίντεο μου χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουνε ραντεβού μαζί μου. Στο site αυτό, αναγράφονται δύο τηλέφωνα στα οποία απαντάει μια τηλεφωνήτρια η οποία κανονίζει τα ραντεβού με τις κοπέλες οι οποίες υπάρχουν στο site. Ακόμα ο Δ. μου είπε να διαγράψω τα προφίλ και τις φωτογραφίες μου στο ίνσταγκραμ και στο facebook καθώς και όλες τις επαφές μου στο κινητό εκτός της μητέρας μου, πράγμα το οποίο έκανα» συνεχίζει στην κατάθεσή της.

Πώς της έκλεινε ραντεβού με τους πελάτες
«Η διαδικασία που ακολουθούσαμε αφού έκλειναν ραντεβού οι πελάτες είχε ως εξής: Ερχόταν από το σπίτι του Δ. με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, ένα άτομο οποίος μου είπε ότι λεγόταν Γ. και ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού τα οποία γινόταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απέξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι του Δ» συνεχίζει η κοπέλα από την Ηλιούπολη και περιγράφει πως την εκμεταλλευόταν ο αστυνομικός.

«Εγώ ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν τα οποία ήταν 160€ την ώρα και τα έδινα στον Δ. μόλις γύριζα πίσω. Ο Δ. μόνο τους πρώτους δύο φορές μου έδωσε 50€ και τις υπόλοιπες φορές έπαιρνε όλα τα λεφτά που μου έδιναν οι πελάτες».

Ο αστυνομικός τη χτυπούσε και την απειλούσε
Όπως κατέθεσε η 19χρονη, όταν εξέφραζε αντιρρήσεις και δεν δεχόταν να υπακούσει στις διαταγές, ο αστυνομικός τη χτυπούσε και την απειλούσε:

«Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον Δ. αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματος μου με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχισε να με απειλεί. Στο σπίτι του ερχόταν σε διάφορες ώρες και υπόλοιπες κοπέλες, τα προφίλ των οποίων είναι στο ίδιο site. (…) Με χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήμουνα σπίτι του ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού» περιγράφει.

«Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο. Επίσης με βίαζε τον τελευταίο καιρό διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και αυτός με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με χτυπούσε εξαναγκάζοντάς με έτσι να κάνω σεξ μαζί του. Τελευταία φορά που με βίασε ήταν χθες το βράδυ και τελευταία φορά που με χτύπησε ήταν σήμερα το μεσημέρι. Επίσης με χτύπησε χθες και προχθές στο πρόσωπο και στα πόδια με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε επάνω μου ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα» συνεχίζει το θύμα της υπόθεσης στην Ηλιούπολη.

Την πίεζε να κάνει χρήση ναρκωτικών
Η νεαρή καταγγέλλουσα μίλησε και για ναρκωτικές ουσίες που ο αστυνομικός την πίεζε να κάνει χρήση:

«Στο σπίτι ερχόταν κάποιες φορές και ένα άτομο που τον λένε Μ. ο οποίος είναι φίλος του Δ. και έχει καφετέρια στην Αργυρούπολη. Αυτός ο Μ. κάνει διακίνηση ναρκωτικών και έφερε ναρκωτικά στον Δ. και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο Δ. τον πλήρωνε 50 €. Οι δυο τους έκαναν χρήση των ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι ενώ κάποιες φορές κοκαΐνη έκαναν και κάποιες από τις κοπέλες. Εγώ δεν έκανα ποτέ χρήση ναρκωτικών και θέλω να πω ότι ο Δ. μία φορά με χτύπησε επειδή μου πρότεινε να κάνω κοκαΐνη και εγώ το αρνήθηκα».

Την παρακολουθούσε μέσω εφαρμογής στο κινητό
Η νεαρή κατέθεσε πως ο 39χρονος είχε εγκαταστήσει εφαρμογή στο κινητό της για να την ελέγχει πού πηγαίνει. Της επέτρεπε να κάνει μόνο πολύ συγκεκριμένες διαδρομές και την κλείδωνε στο σπίτι: «Επίσης να σας αναφέρω ότι μου είχε βάλει μια εφαρμογή στο κινητό μέσω της οποίας με άκουγε και έβλεπε κάθε στιγμή που ήμουν. Ακόμα ο Δ. δεν με άφηνε να βγω από το σπίτι του παρά μόνο για να πάω στο περίπτερο και για να πάρω καφέ σε μια καφετέρια δίπλα και μόνο όταν ήταν κι αυτός εκεί. Όταν έφευγε από το σπίτι κλείδωνε την πόρτα και με άφηνε μέσα. Η μάνα μου είχε έρθει δύο φορές στο σπίτι και την μία από αυτές μαζί με τον αδερφό μου. Αυτοί δεν γνώριζαν για όλη αυτήν την κατάσταση διότι εγώ δεν τους είχα πει τίποτα και όταν ερχόταν σπίτι ο Δ. το έπαιζε καλός και έκανε αστεία».

Η κοπέλα δεν άντεξε και μετά από ενάμισι μήνα πήρε την απόφαση να βρει τρόπο να ξεφύγει από το δυνάστη της. Βρήκε βοήθεια στο πρόσωπο μιας σερβιτόρας σε καφετέρια κοντά στο διαμέρισμα του αστυνομικού: «Σήμερα, ξύπνησα και πήγα να πάρω καφέ στην καφετέρια, όπου η κοπέλα που δουλεύει με ξέρει γιατί τον τελευταίο καιρό έπαιρνα καφέ συνέχεια από εκεί, με είδε που ήμουν χτυπημένη και μου είπε αν θέλω βοήθεια να πάω σε αυτήν. Εγώ πήρα τον καφέ γύρισα σπίτι και όταν με είδε ο Δ. ξαφνικά και χωρίς λόγο άρχισε να φωνάζει, να με χτυπάει στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο, ενώ με απείλησε και με ένα όπλο λέγοντας μου θα σε σκοτώσω και δεν θα ζήσεις. Τότε χτύπησε το κινητό του Δ. και καθώς αυτός μίλαγε σε αυτό, εγώ κατάφερα να τρέξω προς την πόρτα και να βγω έξω. Έπειτα πήγα κατευθείαν στην κοπέλα η οποία μόλις της είπα τι έγινε ενημέρωσε την αστυνομία. Εγώ με την κοπέλα πήγαμε με το αυτοκίνητο της στην αστυνομία».

Τι υποστήριξε ο αστυνομικός της υπόθεσης στην Ηλιούπολη
Πλήρης άρνηση των όσων καταγγέλλει η 19χρονη ήταν η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ο 39χρονος αστυνομικός. Στην απολογία του υποστήριξε ότι η κοπέλα με τη θέλησή της εκδιδόταν και εκείνος ήθελε να τη βοηθήσει: «Με την κοπέλα είχαμε ερωτικό δεσμό. Εκείνη εκδιδόταν ήδη από το 2016. Εγώ ήθελα να την απομακρύνω από αυτή τη δουλειά. Γι’ αυτό το λόγο την ημέρα της σύλληψης μου, τσακωθήκαμε. Την χαστούκισα, κι εκείνη για να με εκδικηθεί με κατήγγειλε στην αστυνομία.»

Η καταγγέλλουσα κατέθεσε στην αστυνομία από την ηλικία των 11 ετών τη βίαζε ο ίδιος της ο πατέρας. Πάνω από τριάντα φορές έπεσε θύμα των αρρωστημένων του ορέξεων. Η τελευταία φορά, όπως είπε, ήταν την ημέρα που έκλεινε τα 17 της χρόνια. Έκτοτε, όπως κατέθεσε λόγω της καραντίνας, οι σεξουαλικές επιθέσεις σταμάτησαν, καθώς στο σπίτι βρίσκονταν διαρκώς η μητέρα της και ο αδελφός της.

Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας της 19χρονης
Να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με την 19χρονη κόρη του ζήτησε ο πατέρας, τον οποίο η κοπέλα έχει καταγγείλει ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και αποδίδει τα όσα του προσάπτει η κόρη του σε «προϊόν άδηλων ψυχοσυναισθηματικών διεργασιών».

Παράλληλα, ζήτησε από την ανακρίτρια να καλέσει σε κατάθεση το δίδυμο αδελφό της κόρης του που «τυγχάνει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας των οικογενειακών υποθέσεων», αλλά και της συζύγου του, προκειμένου να αποδειχθεί -όπως λέει- «η μία και μοναδική αλήθεια ότι υπήρξα αυστηρός γονέας με παραδοσιακές και ηθικές αρχές, αλλά όχι βιαστής, πατέρας ότι δούλευα σκληρά για την οικογένεια μου».

Στο απολογητικό του υπόμνημα κάνει αναφορά σε ένα ιατρικό ζήτημα, το οποίο εκ των πραγμάτων εμποδίζει στο να προχωρήσει σε όσα τον κατηγορεί η κόρη του και ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Τον είχε προειδοποιήσει πως θα τον καταγγείλει
Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι η κόρη του τον είχε προειδοποιήσει ότι θα προέβαινε σε καταγγελία για βιασμό εφόσον την αναζητούσε: «Είναι δεδομένο ότι είχα προστρέξει στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυρουπόλεως για να δηλώσω την εξαφάνιση της κόρης μου διότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα έφευγε από το σπίτι και η ίδια η κόρη μου Μου είχε διαμηνύσει ότι σε περίπτωση που θα την ψάξω θα σηκώσει ότι την έχω βιάσει».

Παράλληλα, αφήνει αιχμές σε βάρος της συζύγου του ότι γνώριζε την αλήθεια αλλά κάλυπτε τη 19χρονη: «Η σύζυγός μου αν και γνώριζε τις κινήσεις της, φρόντιζε εντέχνως να με παραπλανά και να μου αποκρύψει την αλήθεια. Είχα εκφράσει πλειστάκις την ανησυχία μου για τις επαφές της με κάποιον D. και η σύζυγος μου με διαβεβαίωνε ότι πρέπει να διαχειριστεί το θέμα η λογοθεραπεύτρια – εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής Ρ.Γ». Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως η κόρη του είχε πέσει θύμα οργανωμένου κυκλώματος πορνείας, αφού «την υπέθαλπε» η σύζυγος του, που -κατά τον ίδιο- γνώριζε καλά πρόσωπα και καταστάσεις.

Τη σύζυγό του βλέπει πίσω από τις κατηγορίες ο πατέρας
Αναφερόμενος στην κατηγορία του βιασμού της κόρης του που του αποδίδεται, ο κατηγορούμενος διατύπωσε 4 ισχυρισμούς, προκειμένου να πείσει την ανακρίτρια ότι δεν έχει προβεί στην πράξη αυτή. Ειδικότερα, ισχυρίστηκε ότι:

«*Είναι αδιανόητο, πραγματικά και νομικά αδύνατο να βιάζεται η κόρη μου από τα 11 έτη και να μην έχει εξομολογηθεί το τραυματικό και κακοποιητικό γεγονός είτε στην μητέρα της είτε στο δίδυμο αδερφό της είτε στη λογοθεραπεύτρια της είτε σε κάποια φίλη της είτε σε δημόσια αρχή ή δομή.

*Τυγχάνει αδιανόητο το γεγονός να ενθυμείται τον βιασμό της από τον πατέρα της στα πλαίσια διερευνώμενης υπόθεσης για εμπορία ανθρώπων.

*Είναι δεδομένο ότι ως πατέρας επιχειρούσα να έχω τον έλεγχο των εφήβων παιδιών μου, ετύγχανα αυστηρός αλλά ουδέποτε μετείλθα σωματικής βίας σε βάρος τους και ουδέποτε υπήρξα βιαστής, άλλως πατέρας – τέρας όπως παρουσιάζομαι.

*Η εν λόγω καταγγελία είναι πασιφανώς εκβιαστική και εκπορεύεται από σκοτεινά κίνητρα και θεωρώ ότι ο ρόλος της συζύγου μου τυγχάνει πολλαπλώς ύποπτος, αφού αυτή είχε στενές επαφές με τον προαγωγό της κόρης μου αστυνομικό και σε κάθε περίπτωση αν δεν υπέθαλπε έκνομες ενέργειες, είχε γνώμης αυτών.»

Στο τέλος του απολογητικού του υπομνήματος ο κατηγορούμενος ζητά να μην προφυλακιστεί και να αφεθεί ελεύθερος ή να του τεθούν περιοριστικοί όροι, καθώς -όπως λέει- «από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει ότι συνιστώ παρούσα και δυναμική απειλή κατά της έννομης τάξης».

Τι κατέθεσε η μητέρα του θύματος
Η μητέρα της 19χρονης έδωσε κατάθεση στην αστυνομία για τα όσα κατήγγειλε η κόρη της. Δήλωσε άγνοια για τα όσα προσάπτει στον πατέρα η κόρη της και περιέγραψε τον κατηγορούμενο σύζυγό της ως αυστηρό με τα παιδιά τους: «Ο σύζυγος μου ήταν απότομος και πολύ αυστηρός με τα παιδιά, κυρίως από μία εγχείρηση που έκανα πριν 8-9 χρόνια και μετά. Από τότε έγινε πολύ αυστηρός, τους φώναζε συνέχεια και γι’ αυτό το λόγο μάλωνα και εγώ συνέχεια μαζί του. Γενικά είχαμε πολλά προβλήματα στο σπίτι και η κόρη μου, πριν ένα μήνα δεν άντεξε άλλο και έφυγε. Για να καταλάβετε πόσα προβλήματα υπήρχαν, κάποια στιγμή του είχα πει να πάει να δει ένα ψυχολόγο και αυτός μου έλεγε ότι δεν είναι τρελός και ότι εμείς πρέπει να πάμε να μας δει γιατρός».

Η γυναίκα κατέθεσε πως ήξερε ότι η 19χρονη, αφού έφυγε από το πατρικό σπίτι έμενε μαζί με τον φίλο της, αστυνομικό. Αιτία της φυγής ήταν οι καβγάδες με τον πατέρα της, κατέθεσε:

«Η κόρη μου έφυγε από το σπίτι πριν περίπου ένα μήνα, γιατί μάλλον συνέχεια με τον πατέρα της. Ειδικά από την ηλικία των 16 χρονών και μετά μάλλον συνέχεια, σε καθημερινή σχεδόν βάση. Και τα δύο παιδιά μάλλον με τον πατέρα τους, αλλά ειδικά η κόρη μου μάλωνε συνεχώς.(…) Τον τελευταίο καιρό ο άντρας μου με ρωτούσε συνέχεια που είναι η κόρη μας, αλλά εκείνη μου είχε ζητήσει να μην του πω τίποτα και να μην του πω πού μένει».

Η μητέρα της 19χρονης ρωτήθηκε για το τι συνέβη στις 10 Ιουλίου, όταν η κόρη της κατήγγειλε τον αστυνομικό φίλο της και τον πατέρα της στην αστυνομία.

«Στις 10 Ιουλίου με πήρε τηλέφωνο η κόρη μου από ένα κινητό που δεν ήξερα και μου είπε ότι το δικό της έχει χαλάσει και με καλεί από το σύντροφό της. Μου είπε ότι είναι καλά και δε μιλήσαμε πολύ ώρα. Μετά από λίγη ώρα με πήρε τηλέφωνο από το ίδιο κινητό ο σύντροφός της και μου είπε ότι η κόρη μου έφυγε από το σπίτι και δεν ξέρει που έχει πάει κι αν μπορώ να πάω από κει να μιλήσουμε. Εγώ αγχώθηκα, πήρα ένα ταξί και πήγα στο σπίτι του όπου με περίμενε μόνος και μου είπε ότι μαλώσανε και της έδωσε ένα χαστούκι και εκείνη έφυγε απ’ το σπίτι. Τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό και μου είπε ότι νευρίασε, γιατί την είδε με δύο νεαρούς έξω από το σπίτι. (…) Η κόρη μου δε μου έχει πει κάτι όλο αυτό τον καιρό για την σχέση της με τον συγκεκριμένο άντρα. Δεν ξέρω αν περνούσε καλά ή όχι. Αν και προσπαθώ να είμαι κοντά της, αυτή πολλές φορές είναι κλειστή και δε μου έλεγε τι την απασχολεί. Της έλεγα, «να έρθεις σπίτι», ότι «όλα θα πάνε καλά και θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και οι τσακωμοί» με τον πατέρα της, αλλά αυτή δεν το συζητούσε καν να γυρίσει και δεν ήθελε να δει τον πατέρα της και να ξέρει που βρίσκεται αυτός». Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.