Μπήκαν και οι υπογραφές για δύο σπουδαία έργα στη Γλυφάδα

Μπήκαν και οι υπογραφές για τις δαπάνες και δημοσιεύθηκαν οι σχετικές αποφάσεις, για τα δύο έργα πνοής για την πόλη της Γλυφάδας, την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και το νέο Κέντρο Πολιτισμού.

“Ευχαριστούμε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μιχάλη Σταυριανουδάκη για την επίσκεψή τους τις προηγούμενες μέρες στο δημαρχείο μας και για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε, με αποτέλεσμα να ενταχθούν και τα δύο αυτά έργα πνοής στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη χρηματοδότησή τους, που τόσο είχαμε ανάγκη τη δύσκολη αυτή περίοδο” δήλωσε ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου
“Το παραλιακό μας μέτωπο θα ανακαινιστεί από άκρη σε άκρη και θα γίνει ένας χώρος περιπάτου, ποδηλάτου, άθλησης και αναψυχής, με έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει.
Η συνολική χρηματοδότηση ανέρχεται στο ποσό των 11.780.000 ευρώ, από το οποίο ασφαλώς θα αφαιρεθεί η όποια έκπτωση προκύψει από τον διεθνή διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη.
Το νέο Κέντρο Πολιτισμού Γλυφάδας θα αποτελέσει ένα τοπόσημο για την πόλη μας, στη διασταύρωση των οδών Μπακογιάννη και Παναγούλη.
Η συνολική χρηματοδότηση ανέρχεται στο ποσό των 3.100.000 ευρώ, από το οποίο και πάλι θα αφαιρεθεί η όποια έκπτωση προκύψει.
Ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα, με αίθουσες για το δημοτικό ωδείο, αίθουσα συναυλιών και πολλούς ακόμα χώρους.
Έχει ήδη εκδοθεί η οικοδομική άδεια και ξεκινάει ο διεθνής διαγωνισμός για την ταχύτερη δυνατή υλοποίηση του έργου. Συνεχίζουμε”.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.