Διαδικτυακή συνάντηση παρουσία του συγγραφέα του «Εράν» Γιάννη Καλπούζου




Η επόμενη συνάντηση/συζήτηση της Λέσχης Ανάγνωσης του Δήμου Aγίου Δημητρίου, με θέμα το βιβλίο «Εράν» του Γιάννη Καλπούζου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Microsoft Teams την Τετάρτη 19-5-2021, ώρα 20:30. Στη συζήτηση θα λάβει μέρος και ο συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος.

📖 Μερικά λόγια για το βιβλίο
Εράν: να ερωτεύεσαι, να αγαπάς.
766 μ.Χ. Με φόντο την Εικονομαχία και την καθημερινή ζωή στην Κωνσταντινούπολη, την Αθήνα και τη Θράκη, σε μια μοναδική εποχή, άγνωστη και μυθώδη, οι πρωταγωνιστές φτάνουν στα άκρα, ερωτεύονται παράφορα, ζουν ανέμελα, δίνονται στη ζωή και τους δίνεται, ταπεινώνονται, συνθλίβονται, ανακάμπτουν, ξαναπέφτουν στον βούρκο, καταρρέουν, αφιερώνονται στον Θεό ή τον απαρνούνται, γίνονται θύματα της εικόνας τους ή οδηγούνται στο εράν διά του οράν της ψυχής.  Έχουν να αντιμετωπίσουν συκοφαντίες, πολέμους, ραδιουργίες, θανάσιμους εχθρούς, έναν έρωτα-σφαγή, εφιάλτη και όνειρο και, πάνω απ’ όλα, τον ίδιο τους τον εαυτό.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε κι εσείς στις συναντήσεις της Λέσχης Ανάγνωσης του Δήμου Αγίου Δημητρίου, αλλά και να ενταχθείτε σε αυτή, στείλτε ένα μήνυμα με το ενδιαφέρον σας στο e-mail 👉  [email protected]



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.