Αθλητικός Σύλλογος Πέρα: Καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά 5 έως 14 ετών




Ο Αθλητικός Σύλλογος Πέρα, το καλοκαίρι του 2020 υποδέχτηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τους μικρούς του φίλους, με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ασφάλεια και μεγάλη επιτυχία.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας αλλά και την περσινή ιδιαίτερη εμπειρία, διοργανώνουμε και φέτος τα καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά 5 έως 14 ετών, τόσο στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλης του Γένους Σχολής 10 Άλιμος) όσο και στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Π. Φαλήρου (Μαρίνα Φλοίσβου).

Τα καλοκαιρινά προγράμματα για το φετινό καλοκαίρι είναι σχεδιασμένα με ευθύνη, διάθεση για ατελείωτο παιχνίδι και φυσικά αρκετό ενθουσιασμό αφού θα συναντηθούμε ξανά στα γήπεδα μετά από πολύ καιρό!

Το απόλυτο καλοκαιρινό προπονητικό καμπ πλησιάζει και υπόσχεται και φέτος να γεμίσει τα παιδιά σας με μοναδικές αξέχαστες εμπειρίες … !



Το μπάσκετ, το βόλεϊ, το πινγκ πονγκ, η κολύμβηση και το τένις έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες μικρούς αθλητές στον Σύλλογο μας και τους δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουν αθλητική εμπειρία, να βελτιώσουν τις ατομικές τους ικανότητες, να κάνουν φιλίες και φυσικά να διασκεδάσουν μαθαίνοντας το παιχνίδι σε ένα περιβάλλον σύγχρονο και ασφαλές, γεμάτο αθλητικά ερεθίσματα.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα αθλήματα του Συλλόγου μας, να μάθουν τα μυστικά από τους έμπειρους προπονητές μας αλλά και να διασκεδάσουν με δημιουργικά παιχνίδια. Με ειδικά σχεδιασμένο καθημερινό πρόγραμμα για τα παιδιά, η προπονητική ομάδα του Α.Σ. ΠΕΡΑ, που αποτελείται από διπλωματούχους καθηγητές φυσικής αγωγής με τις αντίστοιχες ειδικότητες, δημιουργεί ολιγομελείς ομάδες με μόνα κριτήρια την ηλικία και όπου χρειαστεί, και το φύλο, καθώς και το αγωνιστικό επίπεδο.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7.30 έως τις 15.30 και θα περιλαμβάνεται δεκατιανό.  Υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης των παιδιών έως τις 17.00.

Περίοδοι λειτουργίας:

Α’ περίοδος: 28 Iουνίου – 9 Ιουλίου

Β’ περίοδος: 12 Ιουλίου – 23 Ιουλίου

Γ’ περίοδος: 26 Ιουλίου – 6 Αυγούστου

Σημείωση: Οι ημερομηνίες είναι πιθανό να τροποποιηθούν λόγω παράτασης της σχολικής χρονιάς αλλά και των συνθηκών αντιμετώπισης της πανδημίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.