ΜΗΤΕΡΑ: Ένα νέας γενιάς νοσοκομείο για μια νέα γενιά παιδιών
Εδώ και 42 χρόνια, το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, μέλος του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, Hellenic Healthcare Group (HHG), αποτελεί την κορυφαία και πλέον αξιόπιστη επιλογή κάθε γονιού για τη γέννηση του παιδιού του.

Αντιμετωπίζοντας με τον απαραίτητο σεβασμό, φροντίδα και στοργή τη γέννηση του παιδιού σας, έχουμε δημιουργήσει ένα νέο ταξίδι «patient’s experience trip» για να μετατρέψει αυτές τις μοναδικές και έντονες στιγμές σε μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
42 χρόνια δημιουργούμε γονείς

Σε αυτό το ταξίδι της ζωής, έχετε δίπλα σας μια κορυφαία ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων επιστημόνων, μαιών, νοσηλευτών, διοικητικού προσωπικού, που στηρίζουν και φροντίζουν κάθε μητέρα και κάθε μωρό από τη συμβουλευτική και τον προγεννητικό έλεγχο μέχρι την περίοδο μετά τον τοκετό, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για εσάς.

Εξασφαλίζουμε για την οικογένειά σας ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η τεχνολογία και η ιατρική στην ανθρωπότητα και τη φροντίδα μιας νέας ζωής, με πλήρως οργανωμένα τμήματα και κλινικές, που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της κύησης, αλλά και μετά τον τοκετό, δημιουργώντας το απαραίτητο αίσθημα ασφάλειας στους μελλοντικούς γονείς.

Γευστικός «παράδεισος» με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη

Την γαστρονομική εμπειρία κάθε μητέρας αναλαμβάνει να απογειώσει ο αγαπημένος σεφ Άκης Πετρετζίκης δημιουργώντας νέες αυθεντικές γευστικές συνταγές με μεσογειακό ταπεραμέντο, φτιαγμένες με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά και με την υψηλή ποιότητα και παράδοση που διατηρεί το ΜΗΤΕΡΑ, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του.

Με στόχο τη διασφάλιση μιας θρεπτικά ισορροπημένης διατροφής, ο Άκης Πετρετζίκης, σε συνεργασία με τους Κλινικούς Διαιτολόγους του ΜΗΤΕΡΑ, σχεδιάζει με λεπτομέρεια μια σειρά γευστικών επιλογών που θα καλύπτουν όλες τις προσδοκίες της νέας μαμάς και θα συμβάλλουν στην καλή ψυχολογία της.

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 5 αστέρων

Αναβαθμίζουμε συνεχώς τις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν εσάς και το μωρό σας δημιουργώντας ένα φιλικό κι προστατευμένο περιβάλλον, ένα πρότυπο νοσοκομείο που διαθέτει μεταξύ άλλων υπερσύγχρονες αίθουσες τοκετών, αίθουσες ωδίνων και δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα, ώστε να ζήσετε την πιο ευχάριστη και μοναδική εμπειρία ζωής.

Home in Hospital οικείο & άνετο περιβάλλον σαν το σπίτι

Με στόχο να προσφέρουμε ένα ιδανικό «πρώτο σπίτι», υιοθετούμε την αντίληψη Home in Hospital, και σχεδιάζουμε ειδικά όλους τους χώρους μας ώστε όλοι οι επισκέπτες να αισθάνονται ότι ήρθαν στο «σπίτι» τους, σε ένα οικείο αλλά και πολυτελές περιβάλλον.

Μια νέα πτέρυγα υψηλών προδιαγραφών

Στο ΜΗΤΕΡΑ, προχωράμε σε πλήρη μεταμόρφωση των ορόφων μας, δημιουργώντας δωμάτια και σουίτες που επάξια θα συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα παγκοσμίως και θα απαντούν στις προσδοκίες σας για μια ευχάριστη και άνετη διαμονή.

Ένα εντελώς μοναδικό περιβάλλον που θα αποπνέει υπεροχή, μοναδικότητα, και πολυτέλεια από την πρώτη στιγμή που ο επισκέπτης θα εισέλθει στον όροφο, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στα δωμάτια. Οι άνετοι και κομψοί χώροι, τα υψηλής αισθητικής μπάνια, τα υλικά, τα έπιπλα, τα υφάσματα, όλα παραπέμπουν σε ένα ζεστό και πολυτελές σπίτι. Ο σύγχρονος σχεδιασμός με ιδιαίτερη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο έναν άρτια αισθητικά χώρο αλλά θα καλύψει και τις μοναδικές ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Στο ΜΗΤΕΡΑ έχουμε επιλέξει σαν στρατηγικό συνεργάτη εδώ και αρκετό καιρό το αρχιτεκτονικό γραφείο «Soulis and Berlic Architects», με τον Σπύρο Σούλη και την ομάδα του να έχουν επιμεληθεί όλο τον σχεδιασμό και το interior design μέχρι και την μικρότερη λεπτομέρεια όλων των χώρων που σταδιακά ανακαινίζουμε.

Home Sweet Home με τη βοήθεια του Μητέρα στο Σπίτι

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς είναι να φεύγετε υγιής εσείς και το μωρό σας, γνωρίζοντας πως μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς, γιατί είμαστε δίπλα σας και συνεχίζουμε να σας στηρίζουμε και να φροντίζουμε εσάς και το μωρό σας ακόμα και όταν είστε στο σπίτι.

Με την υπηρεσία «Μητέρα στο σπίτι», λαμβάνετε φροντίδα υψηλού επιπέδου στο χώρο σας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ενημέρωση για τον μητρικό θηλασμό, την περιποίηση της λεχώνας αλλά και αναίμακτες εξετάσεις για το νεογνό σας. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό του ΜΗΤΕΡΑ βρίσκεται σε άμεση & συνεχή επικοινωνία με τον ιατρό σας, ενώ η συνεργασία με όλα τα τμήματα του νοσοκομείου, σας παρέχει μια ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Ένας κόσμος προνομίων για εσάς & το μωρό σας!

Όπως μια μητέρα φροντίζει και προστατεύει τα μωρά της, έτσι και εμείς στο ΜΗΤΕΡΑ, φροντίζουμε να σας παρέχουμε ιδιαίτερα προνόμια, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

Οι γυναίκες που μας επιλέγουν, έχουν στη διάθεσή τους δωρεάν μαθήματα μητρικού θηλασμού, μαθήματα προγεννητικής yoga, μασάζ, δωρεάν υπηρεσίες υγείας αλλά και ομορφιάς. Παράλληλα, κάθε παιδί που γεννιέται στο ΜΗΤΕΡΑ, λαμβάνει ένα μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, χωρίς καμία επιβάρυνση ασφαλίστρων για τους πρώτους 6 μήνες.

Από το 1979, ζούμε μαζί σας τη μαγική στιγμή της δημιουργίας και αυτό για εμάς έχει αξία, ανεκτίμητη. Γιατί κάθε μητέρα που φέρνει στον κόσμο μια ζωή, το ΜΗΤΕΡΑ παρέχει 42 χρόνια εμπειρίας, εξειδίκευσης και φροντίδας.

Γιατί μας συνδέει κάτι μοναδικό… μας συνδέει η ίδια η ζωή!

Μέχρι σήμερα στο ΜΗΤΕΡΑ έχουν γεννηθεί περισσότερα από 500.000 μωρά, σχεδόν το 11% των παιδιών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα από το 1979 έως σήμερα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.