Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των οδηγών για την ταλαιπωρία στην παραλιακή
Από την Δευτέρα το πρωί 12 Απριλίου εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος τμηματικά και στα 2 ρεύματα της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος από τη συμβολή της με την Λ. Βουλιαγμένης έως το ύψος του Γκολφ στην Γλυφάδα (ρεύμα προς Βάρκιζα ). Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής ζητούν την κατανόηση των οδηγών για την ταλαιπωρία.

Οι εργασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο ενός από τα μεγάλα έργα βελτίωσης και της περιοδικής συντήρησης υποδομών στο πρωτεύον αστικό οδικό δίκτυο, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και συνολικά της Αττικής. Το συγκεκριμένο έργο είναι προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ, ενώ το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται αντίστοιχα έργα συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 85 εκατομμύρια ευρώ.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Τα σχετικά έργα πραγματοποιούνται τμηματικά και σε συνολική επιφάνεια περίπου 45000 τετραγωνικών μέτρων. Στο ρεύμα προς Πειραιά η ανάλογη επιφάνεια επέμβασης εκτείνεται σε περίπου 30.000 τετραγωνικά.

Στη συνέχεια θα γίνει συντήρηση του ασφαλτοτάπητα της Λ. Βουλιαγμένης και στα 2 ρεύματα από τη συμβολή με την οδό Καλύμνου έως τη συμβολή της με την Λεωφόρο Ποσειδώνος. Η συνολική επιφάνεια επέμβασης ανέρχεται περίπου σε 12000 τετραγωνικών μέτρων και στα δύο ρεύματα.

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών ο Περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει σχετικά:
«Βασική μας προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών. Με έργα συνολικού προϋπολογισμού 85 εκ. ευρώ εστιάζουμε στην καλύτερη θωράκιση της οδικής ασφάλειας και στη συντήρηση επικίνδυνων σημείων, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και συνολικά στην επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής. Προτεραιότητά μας είναι η μεγιστοποίηση των επιπέδων οδικής ασφάλειας. Με συγκεκριμένες παρεμβάσεις συμβάλλουμε προκειμένου το οδικό δίκτυο μας να γίνει σύγχρονο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Δίνουμε προτεραιότητα σε σημεία υψηλής επικινδυνότητας».

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των οδηγών για την ταλαιπωρία στην παραλιακή

  • 13/04/2021 at 9:25 μμ
    Permalink

    Ελπίζω οι εργασίες να γινονται βράδυ. Και εύχομαι να υπάρχουν υπεύθυνοι που θα το έχουν σκεφτεί.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.