Aποκάλυψη Κονδύλη: Η γυναίκα του Καραϊβάζ είχε μιλήσει με το γραφείο μου λίγο πριν τη δολοφονία (VIDEO)




Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ και μίλησε για την δολοφονία του δημοσιογράφου και κατοίκου Αλίμου Γιώργου Καραϊβάζ.

“Λίγη ώρα πριν τη δολοφονία η γυναίκα του Γιώργου ΚαραΙβάζ είχε μιλήσει με το γραφείο μου για ένα ζήτημα δικό της” είπε ο δήμαρχος

“Εγώ επειδή είμαι με κορωνοϊό στο σπίτι, ειδοποιήθηκα από το γραφείο ότι μίλησαν με τη γυναίκα του και παρακολουθούν την εκκρεμότητα. Μετά από λίγο με ξαναπαίρνουν και μου λένε ότι εκτέλεσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ. Τους ρώτησα πολλές φορές αν έχουν καταλάβει καλά, γιατί μου φάνηκε απίστευτο. Ακόμη και τώρα που βλέπω στην τηλεόραση το θέμα, κάθε φορά μου φαίνεται σαν ψέμα. Ήταν ένας άνθρωπος που κυκλοφορούσε στην πόλη, πάρα πολύ φιλικός και κοινωνικός.

Ο δήμαρχος αφού εξέφρασε την λύπη του και το σοκ από αυτήν την αποτρόπαια πράξη, μίλησε για τις μαρτυρίες των τριών δημοτικών υπαλλήλων που βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ. Παρακάλεσε του κατοίκους της περιοχής να εξετάσουν, όσοι διαθέτουν, τις κάμερες που έχουν στα σπίτια τους και όσοι έχουν στοιχεία για την δολοφονία να επικοινωνήσουν με την αστυνομία. Στο τέλος της εκπομπής ο Δημήτρης Καμπουράκης τον ρώτησε για την περιπέτεια που περνά με τον κορωνοϊό, με τον Ανδρέα Κονδύλη να τονίζει ότι ναι μεν το περνά ελαφρά, αλλά πρόκειται για έναν «ύπουλο» ιό που θέλει τεράστια προσοχή.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.