Κατεστραμμένο από σφαίρα το κινητό του Καραϊβάζ




Κατεστραμμένο από σφαίρα βρέθηκε από τους αστυνομικούς το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Καραϊβάζ. Από την ίδια σφαίρα που σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία προκάλεσε το τραύμα στην δεξιά παλάμη του, όταν προφανώς σήκωσε ενστικτωδώς το χέρι του απέναντι στον δολοφόνο του.

Έτσι οι αξιωματικοί της Ασφάλειας το έστειλαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνουν προσπάθειες διάσωσης της μνήμης της συσκευής, από την οποία ελπίζουν να βρούν έστω και το παραμικρό στοιχείο που να υποδεικνύει προς τα ποιά κατεύθυνση να κινηθούν οι έρευνες.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην οποία εξέθεσαν όλα τα δεδομένα που υπάρχου μέχρι στιγμής, ο διοικητής της Ασφάλειας Πέτρος Τζεφέρης, ο διευθυντής του ΥΔΕΖΙ της Δίωξης Ναρκωτικών, του Οργανωμένου Εγκλήματος και οι τμηματάρχες Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί ανέφεραν ότι έχουν πλήρη εικόνα του πως κινήθηκαν στο σημείο της επίθεσης οι δύο δράστες, αλλά και ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής που ακολούθησαν για την διαφυγή τους.



Κομβικό σημείο για την εκκίνηση των ερευνών όμως παραμένει η ανακάλυψη του μαύρου σκούτερ που χρησιμοποίησαν, αλλά και αν είναι δυνατό ολόκληρης της διαδρομής τους, μέχρι το σημείο που το άφησαν ή ακόμη μέχρι κάποιο σημείο που χώρισαν η επιβιβάστηκαν σε άλλα μέσα διαφυγής. Πηγή: astinomiko.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.