Επίσκεψη Σπανάκη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Νοτίου Τομέα (Δ’ Αθήνας)




Επίσκεψη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Δ’ Αθήνας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, με αφορμή το νέο ξεκίνημα των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων μετά από δύο σχεδόν μήνες που παρέμειναν κλειστά, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του νέου Covid-19.

Ο κ. Σπανάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας στη Νέα Σμύρνη, την κα. Μεϊντάση Αθανασία και τον κ. Γιαλούρη Παρασκευά για την επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων.

Να σημειωθεί πως ο κ.Σπανάκης προέρχεται από γονείς εκπαιδευτικούς και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της περιοχής μας.

Μετά την επίσκεψη του δήλωσε: «Επισκέφθηκα σήμερα και συνομίλησα με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ´ Αθήνας στη Νέα Σμύρνη. Μιλήσαμε για την επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων. Θέλω να συγχαρώ την κα. Μεϊντάση και τον κ. Γιαλούρη για την αποτελεσματικότητα τους και στο πρόσωπο τους όλη την εκπαιδευτική κοινότητα που σε αυτή την υγειονομική κρίση επιτελούν με τον ίδιο ζήλο το λειτούργημα τους».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.