Eλληνικό – Αργυρούπολη: Διανομή τροφίμων την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου




Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης στο πλαίσιο υλοποίησής του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», πρόκειται να πραγματοποιήσει μία μεγάλη διανομή την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 από τις 9:00 έως τις 15:00

Η διανομή των παρεχόμενων ειδών θα διεξαχθεί στο χώρο του πρώην Δημαρχείου Ελληνικού επί της πλατείας Αγίας Τριάδας & 25ης οδού στο Ελληνικό.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Οι δικαιούχοι πολίτες θα ενημερωθούν εγκαίρως από την Υπηρεσία μας, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο και στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

Κατά την ημέρα της διανομής, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους:



·         Α.Μ.Κ.Α.

·         Aστυνομική Tαυτότητα ή Διαβατήριο

·         Αν δεν μπορούν να προσέλθουν οι ίδιοι ή οι συνδικαιούχοι απαιτείται να φέρουν την Ταυτότητα και το ΑΜΚΑ του/της αιτούντα/ούσης

·         και το προσωπικό τους στυλό

Δεν θα υπάρξει κανένα περιθώριο εξυπηρέτησης σε άλλη ημέρα πέραν της προκαθορισμένης. Προς αποφυγή συνωστισμούοι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν αποκλειστικά κατά την ώρα που αναγράφεται στην γραπτή ενημέρωση που τους έχει αποσταλεί ως SMS και email, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στοιχεία τους.

Η χρονική κατανομή ανά επίθετο ορίζεται ως εξής:

9:00-10:00       τα επίθετα που ξεκινούν από Μ & Β

10:00-11:00     τα επίθετα που ξεκινούν από Α, Δ, Ε, Ζ & Λ

11:00-12:00     τα επίθετα που ξεκινούν από Γ, Η, Θ, Ι, Ν, & Ο

12:00-13:00     τα επίθετα που ξεκινούν από Π, Φ, Χ & Ψ

13:00-14:00     τα επίθετα που ξεκινούν από Ρ, Σ, & Τ

14:00-15:00     τα επίθετα που ξεκινούν από Κ

Πρόκειται να διανεμηθεί μεγάλη ποσότητα προϊόντων ανά δικαιούχο (τρόφιμα μακράς διαρκείας, προϊόντα καθαριότητας, νωπά κρέατα, τυριά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά) συνεπώς, είναι απαραίτητη η πρόσβαση με όχημα καθώς ο όγκος των διανεμόμενων ειδών θα είναι αρκετά μεγάλος και είναι αδύνατη η μεταφορά τους χωρίς χρήση αυτοκινήτου.

Κατά την διάρκεια της διανομής θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας όπως ορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Ως εκ τούτου, θα τηρούνται οι δέουσες αποστάσεις και όλοι οι παρευρισκόμενοι θα φορούν αδιαλείπτως μάσκα προστασίας.

Υπενθυμίζεται πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να ακολουθούν προσεκτικά τις οδηγίες των διοργανωτών προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να προστατευτεί η δημόσια υγεία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας της Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 213 2026090

Email[email protected] 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.