Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Σμύρνης: Μπήκαν ξανά στο Άλσος αστυνομικοί της ΔΙΑΣ (VIDEO)




Δείτε την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης: Αστυνομικοί της ομάδας ‘ΔΙΑΣ’ με τις μηχανές τους μπήκαν ξανά σήμερα στο Άλσος της Νέας Σμύρνης, έναν χώρο όπου γυμνάζονται και περπατούν αθλητές και οικογένειες με μικρά παιδιά, για να κάνουν ελέγχους – όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Σμύρνης καταγγέλλει το γεγονός αυτό. Δείχνει πως η κυβέρνηση συνεχίζει να χρησιμοποιεί υπέρμετρη επίδειξη ισχύος όσον αφορά τον έλεγχο της τήρησης των μέτρων ενάντια στον κορονοϊό. Θυμίζουμε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Σμύρνης είχε ξανακαταγγείλει αντίστοιχο περιστατικό την Κυριακή 15 Νοεμβρίου με αντίστοιχη ανακοίνωση.

Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Σμύρνης Γιάννης Κιουλάνης προχώρησε σε διαμαρτυρία στον δήμαρχο της Νέας Σμύρνης καταγγέλλοντας το περιστατικό. Τόνισε ότι «η κυκλοφορία μηχανοκίνητων οχημάτων της Αστυνομίας μέσα στο άλσος όχι μόνο δεν προστατεύει την υγεία των κατοίκων, αλλά αποτελεί κίνδυνο για την πρόκληση ατυχήματος σε έναν χώρο που κινούνται πεζοί» και απαίτησε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία του άλσους.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.