Άρχισε η διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας ενόψει Χριστουγέννων




Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός, ξεκίνησε σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους, οι οποίοι ειδοποιούνται τηλεφωνικώς και προσέρχονται με προκαθορισμένα ραντεβού, μεταξύ των ωρών 9:30 π.μ. έως 3:30 μ.μ. Η διανομή στους 2.000 Γλυφαδιώτες οι οποίοι είναι ενταγμένοι στις κοινωνικές δομές, θα συνεχιστεί έως και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, προπαραμονή των Χριστουγέννων. Γαλοπούλες, πατάτες, λαχανικά, ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ζάχαρη, όσπρια και άλλα τρόφιμα μακράς διαρκείας είναι ορισμένα από τα προϊόντα που διατίθενται, ενώ θα υπάρξουν και εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους που θα τους περιμένει ο Άγιος Βασίλης να τους δώσει χαρά.

«Από το 2014 απλώσαμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας για όλους τους αδύναμους συμπολίτες μας, το οποίο διαρκώς ενισχύουμε με κάθε τρόπο. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι στηρίζουν τις κοινωνικές μας δομές και όλους όσοι βοηθούν και φέτος ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην στερηθεί τα βασικά αγαθά τις άγιες τούτες ημέρες», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και συμπλήρωσε: «Ευχή όλων μας είναι κανείς στο μέλλον να μην έχει ανάγκη από τη συμπαράσταση των κοινωνικών δομών για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Μέχρι τότε, στο Δήμο Γλυφάδας θα βρισκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτουμε δίπλα σε κάθε συνάνθρωπό μας».

«Κάθε χρονιά αλλά φέτος περισσότερο, μέσα στις πρωτόγνωρης δυσκολίας συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε, είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν αυξημένες ανάγκες. Προσπαθούμε τώρα αλλά και πάντα με όσα μέσα διαθέτουμε να κάνουμε πιο όμορφες τις γιορτινές αυτές μέρες», τόνισε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, που έχει και τον συντονισμό της δράσης.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.