Στους δρόμους η “Υγειονομική Αστυνομία” του Αλίμου – Δεν έχουμε στόχο να κόβουμε πρόστιμα λέει ο Δήμαρχος (VIDEO)




Στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο” ήταν καλεσμένος ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης ο οποίος μίλησε για τους ελέγχους που πραγματοποιούν κλιμάκια του δήμου αποτελούμενα από δημοτικούς αστυνομικούς και εργαζόμενους σε δομές που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους.

“Έχουμε δημιουργήσει μια “υγειονομική αστυνομία”, αξιοποιώντας το προσωπικό που αυτό το διάστημα εργάζεται σε δομές του δήμου που είναι κλειστές, όπως οι βρεφονηπιακοί σταθμοί” είπε ο δήμαρχος.

“Τα κλιμάκια βγαίνουν στους δρόμους για να κάνουν ελέγχους, προτάσσοντας την ευγένεια και την ανθρωπιά, με την ελπίδα η κίνηση αυτή να είναι πιο αποτελεσματική και πιο δυνατή από τον ιό.



Ο κόσμος ανταποκρίνεται με χαμόγελο και θετική διάθεση, υπάρχουν βεβαίως και συμπολίτες μας οι οποίοι είναι πιεσμένοι ψυχολογικά που είναι και αυτό κατανοητό.

Δεν θέλουμε να εισπράξουμε χρήματα από τα πρόστιμα, ο στόχος μας είναι η φροντίδα και η υγεία των ανθρώπων.

Είναι ξεκάθαρο ότι επιτρέπεται μόνο η άθληση και να έρθει κάποιος εδώ στον παραλιακό πεζόδρομο, να περπατήσει και να πάρει λίγο καθαρό αέρα, κοντά στο σπίτι του. Άρα δεν μπορεί να έρθει κάποιος από άλλη περιοχή.

Όταν με το καλό ξεπεράσουμε το πρόβλημα περιμένουμε τον κόσμο από όλη την Αττική να έρθει πάλι στον Άλιμο”.

Τα Συνεργεία Ελέγχου Τήρησης των μέτρων κατά της Πανδημίας του Covid – 19, βρίσκονται καθημερινά σε πλατείες, πάρκα και στην παραλία. Ο δήμαρχος έχει ορίσει υπεύθυνους τους αντιδημάρχους, Αναστασία Σιμητροπούλου και Αρτέμη Καραμολέγκο και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για την Δημοτική Αστυνομία, Γιάννη Βέργη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.