Τραγικός θάνατος για 19χρονη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης – Παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα




Tραγικό θάνατο στην άσφαλτο και μάλιστα μπροστά στα μάτια του νεαρού συντρόφου της, βρήκε το απόγευμα της Τρίτης 24/11/2020 στον Άγιο Δημήτριο μια 19χρονη, η οποία στην προσπάθεια της να διασχίσει την λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αγίου Κωνσταντίνου, παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή.

Από την σύγκρουση η 19χρονη Γιαννούλα άφησε επί τόπου την τελευταία της πνοή, με τον χαμό της να έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την γειτονιά της οδού Μετσόβου, όπου ζούσε μαζί με την οικογένεια της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 18:30 και μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι του άτυχου νεαρού κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το νεαρό ζευγάρι εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι του όταν για άγνωστη αιτία μια μηχανή με κατεύθυνση προς την Γλυφάδα έπεσε πάνω στην 19χρονη που προσπάθησε να περάσει τον δρόμο και την σκότωσε.



Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πέρα από τον ακαριαίο θάνατο του κοριτσιού και τον τραυματισμό του οδηγού της μηχανής, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Σε κατάσταση σοκ εκτός από την οικογένεια της 19χρονης βρίσκεται και ο σύντροφος της, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ζωή η αγαπημένη του και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του χωρίς εκείνος να προλάβει να αντιδράσει.

Η οικογένεια είχε μετακομίσει στο σπίτι της οδού Μετσόβου εδώ και λίγα χρόνια, όταν από το συγκεκριμένο σπίτι είχε φύγει η προηγούμενη οικογένεια όπου ζούσε και είχε χάσει επίσης σε τροχαίο δυστύχημα τον 20χρονο γιο της

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Τραγικός θάνατος για 19χρονη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης – Παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα

  • 26/11/2020 at 1:21 μμ
    Permalink

    καθίστε ρε παιδιά. Η κοπέλα διέσχιζε τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Τι σημαίνει “για άγνωστο λόγο” έπεσε πάνω της η μηχανή; Ή η κοπέλα διέσχιζε διάβαση πεζών ενώ είχε ανάψει πράσινο για πεζούς και κόκκινο για τα οχήματα ή η κοπέλα έκανε το τραγικό λάθος να προσπαθήσει να διασχίσει την πιο επικίνδυνη ίσως λεωφόρο μέσα στην Αθήνα – μαζί με την παραλιακή – σε μέρος χωρίς φανάρι.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.