“Ντροπή κύριε Αντιδήμαρχε”




Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Ξανά η Πόλη Μπροστά, ζητά την παραίτηση του αντιδημάρχου Πέτρου Ξηνταβελώνη, για τα ρατσιστικά σχόλια που αναπαρήγαγε στο προφίλ στο facebook.

Δείτε την ανακοίνωση:

ΝΤΡΟΠΗ κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ…

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης,
οι δύο κοινωνίες μας που ενώθηκαν πριν λίγα χρόνια για να τον ιδρύσουν ήταν πάντα στην μεγάλη τους πλειοψηφία δημοκρατικές γειτονιές.



Η ιστορία τους είναι κοινή μιας και δημιουργήθηκαν από Πόντιους αδερφούς, εκδιωχθέντες και κατατρεγμένους από Τούρκους ρατσιστές και φασίστες.

Οι πρόγονοι μας βίωσαν με τον πιο τρομακτικό τρόπο, με 353000 νεκρούς τίμημα, τι εστί ρατσισμός, μίσος και ανθρώπινη θηριωδία.

Έτσι η πλειοψηφία των δημοτών μας ξαφνιάστηκε, πάγωσε, όταν διάβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την αναδημοσίευση από Αντιδήμαρχο του Δήμου μας, στο προφίλ του στο Facebook, ανάρτησης με εμετικά και ρατσιστικά σχόλια για τους μετανάστες στην Μόρια μετά τα τραγικά γεγονότα που έγιναν εκεί.

Πόσο μάλλον που ο εν λόγω είναι και καθηγητής στο επάγγελμα.

Η δημοκρατική κοινωνία μας έχει αποβάλλει σε μεγάλο βαθμό τον φασισμό και τον ρατσισμό από την πολιτιστική κουλτούρα της, και δεν μπορεί να αποδεχθεί τέτοιου είδους σχόλια απέναντι σε πολιτικούς και οικονομικούς μετανάστες που τους έστειλαν, κυρίως πολιτικά παιχνίδια, στην φιλόξενη χώρα μας.

Ο ίδιος μπορεί να έχει τις απόψεις του και αυτό είναι σεβαστό σε μία δημοκρατική πόλη.

Αλλά δεν μπορεί να φέρει τον τίτλο του Αντιδημάρχου.

Αν ο ίδιος δεν μπορεί να το κατανοήσει, ώστε να παραιτηθεί, τότε ο Δήμαρχος πρέπει να τον αντικαταστήσει άμεσα.

Αν όχι τότε θα βαδίζουν μαζί ως συνένοχοι στην συνείδηση των πολιτών μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.