Κοινωνική προσφορά του ΟΦΚΑ Οδυσσέας




Ο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Αγ. Δημητρίου, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους δημότες αποφάσισε να διαθέσει 10 ετήσιες υποτροφίες για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας!

Με τον τρόπο αυτό 10 μαθητές / μαθήτριες από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν με τους προπονητές του Συλλόγου μας για έναν ολόκληρο χρόνο ΔΩΡΕΑΝ και να προετοιμαστούν για τις πρακτικές εξετάσεις για την εισαγωγή στα Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας μας ή σε Στρατιωτικές/Αστυνομικές Σχολές.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος επικοινωνήστε με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (τηλ.: 2019760505) από τον οποίο και θα γίνει και η τελική επιλογή των 10 μαθητών/τριών.

Ο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Αγ. Δημητρίου εδώ και 31 χρόνια φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά όλων των ηλικιών στα τμήματά του, μεταδίδοντάς τους τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού, έχοντας αναδείξει έως τώρα δεκάδες πρωταθλητές, αλλά και βοηθώντας πολλά παιδιά να πετύχουν τα όνειρα τους και την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο ή σε Στρατιωτικές/Αστυνομικές Σχολές!



Για περισσότερες πληροφορίες:
Web: www.ofka.gr
Τηλ.: 21 0770 2332
Facebook: ΟΦΚΑ Οδυσσέας@ofkaodyssea
E-mail: [email protected]

Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου, καθημερινά 18:00-21:00.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.