3η Τακτική Εθελοντική Αιµοδοσία Δήµου Νέας Σµύρνης για το 2020




Η Κοινωνική Υπηρεσία του ∆ήµου Νέας Σµύρνης, στο πλαίσιο της 2ης Εβδοµάδας Υγείας και Πρόληψης, διοργάνωσε την 3η Τακτική Εθελοντική Αιµοδοσία για το έτος 2020 για την ενίσχυση της ∆ηµοτικής ∆ανειστικής Τράπεζας Αίµατος.

Η Αιµοδοσία πραγµατοποιήθηκε στο ∆ηµοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο Γαλαξία στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σµύρνης µε προκαθορισµένα ραντεβού και τηρουµένων όλων των γειονοµικών προστατευτικών µέτρων για τον covid-19, σύµφωνα µε την τελευταία Υπουργική Απόφαση.

Ο Ερυθρός Σταυρός Νέας Σµύρνης στάθηκε όπως πάντα αρωγός, θερµοµετρώντας αυτή τη φορά και τοποθετώντας σε σειρά τους εθελοντές. Ο ∆ήµαρχος κ. Τζουλάκης Σταύρος και ο Γενικός Γραµµατέας του ∆ήµου κ. Χρηστάκης Μιχάλης µε την παρουσία τους ενίσχυσαν εργαζοµένους και αιµοδότες στο έργο τους, ο δε εντεταλµένος ∆ηµοτικός Σύµβουλος Κοινωνικής Πολιτικής καιΑλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης φρόντισε κάθε λεπτοµέρεια της διοργάνωσης, ώστε να κυλήσουν όλα οµαλά.

Επίσης για πρώτη φορά έγινε ευαισθητοποίηση των δηµοτών µε ενηµερωτικό υλικό, για δωρεά Μυελού των Οστών µέσω υλικού από το Σωµατείο ”Όραµα Ελπίδας”.



Στόχος µας είναι να δηµιουργηθεί στη Νέα Σµύρνη οµάδα ∆ωρητών Μυελού των Οστών από νέους εθελοντές δότες.

Η Αιµοδοσία συνοδεύτηκε από µεγάλη επιτυχία, γεγονός που αποδεικνύεται από την µεγάλη λίστα αναµονής των εθελοντών, που δεν πρόλαβαν να δώσουν αίµα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.