Ηλιούπολη: Είναι ο Κόκλας ο σωτήρας της πόλης;
Παραιτήθηκε από τον συνδυασμό του Τάσου Ευσταθίου, δήλωσε ανεξάρτητος, αλλά “χώθηκε” στη διοίκηση του δήμου. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κόκλα, ο οποίος πρωταγωνίστησε τις τελευταίες ημέρες στις τοπικές ιστοσελίδες που έχουν αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα πραγματικά προβλήματα της πόλης και ασχολούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον κ. Κόκλα και με τα εσωτερικά των δημοτικών παρατάξεων.

Βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο και η εύθραυστη αυτοδυναμία του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, αλλά όχι και να θεωρούνται σωτήρες της πόλης, δημοτικοί σύμβουλοι που το μόνο που ξέρουν να κάνουν, είναι να ανεβάζουν τη φάτσα τους καθημερινά στα social media και να αναδεικνύουν μικροπροβλήματα, άνευ ουσίας. Να δούμε τι θα κάνει ο νέος αντιδήμαρχος με τα σοβαρά προβλήματα. Θα καταφέρει να τα βάλει η δημοτική αστυνομία, με τους επιχειρηματίες που αυθαιρετούν και κάνουν δύσκολη τη ζωή των δημοτών που δεν μπορούν να περπατήσουν στην πόλη; Eδώ είμαστε και περιμένουμε!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κ. Π. ΚΟΚΛΑΣ ΑΜΙΣΘΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Με σημερινή απόφαση Δημάρχου, ορίζεται ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κόκλας ως Άμισθος Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Δημοτικής Αστυνομίας, με αρμοδιότητες:
• Την λειτουργία της Διεύθυνσης Διοίκησης, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαφάνειας καθώς και την υπογραφή όλων των σχετικών εγγράφων της ως άνω Διεύθυνσης.
• Την λειτουργία του Αυτοτελούς Τμήματος της Δημοτικής Αστυνομίας καθώς και την υπογραφή όλων των σχετικών εγγράφων του ως άνω Τμήματος.
• Την υπογραφή δηλώσεων πολιτογράφησης.
• Την μέριμνα για τα άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ) συνεργαζόμενος στενά με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, από κοινού με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
• Την μέριμνα για τα θέματα υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων του Δήμου και τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την αποφυγή πάσης φύσεως ατυχημάτων, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του τομέα του.
• Από κοινού με τους άλλους Αντιδημάρχους έχει την αρμοδιότητα προστασίας και αξιοποίησης κάθε κινητής και ακίνητης δημοτικής και δημόσιας περιουσίας και
• Την τέλεση πολιτικών γάμων.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.