Aκυρώνεται λόγω Covid-19 0 6ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης




Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης 2020, αποφάσισε την ακύρωσή του, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις με την πανδημία του Covid-19.

Η Ο.Ε. εκφράζει τις ευχαριστίες της για το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής που εκδήλωσαν το τελευταίο διάστημα οι δρομείς, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στη διοργάνωση, ακόμη και κάτω από αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες.

Η αντίδρασή μας στην πανδημία υπήρξε άμεση και δεν επιτρέψαμε στην επιφερόμενη καθυστέρηση όλων των απαιτούμενων ενεργειών να επηρεάσει τη διοργάνωση, καθώς ήμασταν σε πλήρη ετοιμότητα να ακολουθήσουμε τις αποφάσεις της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ, τηρώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Τα νέα δεδομένα ωστόσο δεν επιτρέπουν να διατηρηθεί το μήνυμα των αγώνων που εδώ και 5 χρόνια όλοι μαζί, συμμετέχοντες, δρομείς, επισκέπτες, εθελοντές και εργαζόμενοι χτίσαμε. Ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης , το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός μετά τον Ημιμαραθώνιο και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, είναι μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού και αυτό επιθυμούμε να παραμείνει.



Επιπλέον, η επιτυχία μια τέτοιας αθλητικής, συμμετοχικής εκδήλωσης με έντονο κοινωνικό πρόσημο εξαρτάται από πλήθος παραγόντων και ως εκ τούτου προχωρήσαμε στην απόφαση της ακύρωσης της Διοργάνωσης του 6ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης 2020, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να υποβαθμιστεί η εμπειρία των δρομέων και των δημοτών, όταν μάλιστα ο πήχης της Διοργάνωσης τέθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο κατά την διεξαγωγή της τα προηγούμενα χρόνια.

Ευελπιστούμε στην διοργάνωση του 6ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης το 2021 κάτω από διαφορετικές – καλύτερες συνθήκες, στις 10 Οκτωβρίου του 2021.

Η Ο.Ε. του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης και ειδικότερα ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Χατζατουριάν, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμότατα όλους όσοι συνέβαλαν μέχρι σήμερα στις εκδηλώσεις των αγώνων Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης και ιδιαίτερα την εταιρεία ΣΤΑΣΥ (ΤΡΑΜ), τον ΟΑΣΑ, την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και τον ΕΕΣ και τους Αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και σωματεία της πόλης μας. Επίσης, η ΟΕ εκφράζει τις ευχαριστίες της στο προσωπικό του Πολιτιστικού Οργανισμού και σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και στους εκατοντάδες εθελοντές, χωρίς την πολύτιμη συμβολή των οποίων δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί μια τόσο μεγάλη  διοργάνωση

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.