Πέθανε από δάγκωμα φιδιού




Συγκλονισμένη είναι η Αιτωλοακαρνανία από την τραγική είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου που άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Παρασκευής έχοντας δεχθεί τσίμπημα φιδιού στους Αμοργιανούς Βάλτου.

O λόγος για τον 42χρονο Γιάννη Τσιλίκα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό και γνωστό που έχαιρε ευρείας εκτίμησης .

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν το μεσημέρι της Παρασκευής σε χωράφι για αγροτικές εργασίες με συγγενικό του πρόσωπο όταν ξαφνικά, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, τον τσίμπησε φίδι. Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου.

Ο 42χρονος πέθανε πιθανώς από αλλεργική αντίδραση μετά από δάγκωμα φιδιού ωστόσο φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.



Πριν λίγους μήνες είχε χάσει την μητέρα του ωστόσο η μοίρα του επιφύλασσε την τραγική αυτή κατάληξη. “Δεν υπάρχουν λόγια”, είναι η φράση στα χείλη όσων γνώρισαν τον Γιάννη.

Ο Γιάννης Τσιλίκας, οικονομολόγος στο επάγγελμα, διετέλεσε στενός συνεργάτης του Θάνου Μωραΐτη την περίοδο που ήταν υφυπουργός αλλά και της Χριστίνας Σταρακά όταν ήταν Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο, 1η Αυγούστου, και ώρα 18:00, στον Ιερό Ναό Γενέσιον της Θεοτόκου στους Αμοργιανούς Βάλτου.Πηγή: agrinionews.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.