“Φρέσκες ιδέες που αποπνέουν μόνο αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας και του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου”




Πραγματοποιήθηκε χθες στον θερινό κινηματογράφο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου η απονομή των βραβείων του φοιτητικού διαγωνισμού για τον σχεδιασμό του πρώτου νηπιαγωγείου στην Ελλάδα, σύμφωνα με το πρότυπο του Παθητικού Κτιρίου (μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης).

“Η τοπική κοινωνία μας έχει ανάγκη ν’ ακούσει αυτές τις φωνές. Φρέσκες ιδέες που αποπνέουν μόνο αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας και του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου” δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου

“Η συμμετοχή στον διαγωνισμό ξεπέρασε κάθε προσδοκία και δεν μπορεί να αποτιμηθεί μ’ ένα βραβείο. Είναι κάτι παραπάνω. Τις εργασίες τους θα τις ζήλευαν ακόμη και έμπειροι πολιτικοί μηχανικοί αποδεικνύοντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο του Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου. Η αναγνώριση της προσπάθειας τους συνεισφέρει σημαντικά στη δημιουργία υγειών προτύπων για τη νέα γενιά.

Οι συμμετέχοντες φοιτητές αποτελούν το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας και ως δήμαρχος έχω ανάγκη τις προτάσεις τους για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας του Δήμου.



Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους τους φοιτητές στους οποίους εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στη ζωή τους. Θα ήθελα κλείνοντας να ευχαριστήσω τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου κ. Στέφανο Παλλαντζά και τους συνεργάτες του για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.