Κάτω Ελληνικό: “Μας έπνιξαν τα σκουπίδια και τα ξερά χόρτα – Αδιαφορία από τη δημοτική αρχή” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σωροί από ογκώδη δίπλα στους κάδους (στρώματα, έπιπλα, τζάμια, μπάζα) και κλαδέματα. Πεζοδρόμια γεμάτα ξερά χόρτα, σε ορισμένες περιπτώσεις και σκουπίδια. Αυτή είναι σε μεγάλο βαθμό η εικόνα στο Κάτω Ελληνικό. Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες.

Μια αρκετά μικρή αλλά πολύ όμορφη συνοικία του Δήμου μας, που έχει την ατυχία όπως φαίνεται, να μην ενδιαφέρεται για αυτήν η δημοτική αρχή, μιας και το πρόβλημα που περιγράφουμε παραπάνω δεν είναι πρόσκαιρο αλλά πάρα πολύ συχνό.

Τι έχει να πει στους κατοίκους της η διοίκηση του Δήμου; Ότι ανανεώνει τον εξοπλισμό της διεύθυνσης καθαριότητας και πρόσφατα παρέλαβε κλαδοθρυμματιστή; Αφήστε που δεν λέει ότι ο εξοπλισμός ανανεώνεται με δάνειο που πήρε ο Δήμος, ύψους πλέον των 2 εκ. ευρώ. (Πηγή:

Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης – Χρήστος Κορτζίδης



Σε πλήρη απαξίωση βρίσκεται η παραλία στο Ελληνικό. Ο χώρος έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης. Η μοναδική παραλία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, θυμίζει σκουπιδότοπο. Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε κάτοικος στο notia.gr, ο οποίος αναρωτιέται γιατί δεν στέλνει ο δήμος συνεργεία για να καθαρίσουν τη μοναδική παραλία που έχει η πόλη τους.

Το δώρο του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, για τον 15Αύγουστο

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.