«Πελάτισσες» της Ατλέτικο οι γερμανικές ομάδες




Λειψία εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης απόψε στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», της Λισσαβώνας, όποια περάσει ανταμώνει στον ημιτελικό με την Παρί Σεν Ζερμέν και στο ματς που κυριαρχεί στις στοίχημα προτάσεις σήμερα. Κοινό τους, ότι απέκλεισαν στους «16» τις περσινές φιναλίστ του τελικού, Τότεναμ και Λίβερπουλ.

Η Λειψία δεν ήταν καλή μετά το lockdown, σαν να γύρισε ο διακόπτης, δεν έχει δώσει επίσημο ματς από τις 27 Ιουνίου, συν ότι έκτοτε αποχώρησε (για την Τσέλσι) ο αρχισκόρερ Βέρνερ. Η Λισσαβώνα της… πάει, στους ομίλους είχε νικήσει 2-1 την Μπενφίκα ενώ, εκτός Λειψίας, έχει 3-1-0 στο φετινό Champions League. Ο Πόουλσεν παίρνει τη θέση του Βέρνερ στην κορυφή, με Νκουνκού, Φόρσμπεργκ στα φτερά στο 3-4-2-1 του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Η Ατλέτικο, παρά τη διακοπή, συνέχισε… φορτσάτη (7-4-0 στην Primera), έκλεισε εντυπωσιακά τη σεζόν (είχε καλύτερο απολογισμό στις εν λόγω 11 αγωνιστικές και από τη Ρεάλ και από την Μπαρτσελόνα). Εκτός οι Κορέα και Βρσάλικο οι οποίοι προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό, αμφίβολος ο χαφ Παρτέι. Λόγω των κρουσμάτων εξετάστηκε όλη η ομάδα, τα συνολικά 93 μέλη που ταξίδεψαν στην Πορτογαλία και άπαντες ήταν… καθαροί. Ο χαφ Γιορέντε παραμένει βασικός φορ, τρικ του Ντιέγο Σιμεόνε με τη Λίβερπουλ που απέδωσε και… μεταμόρφωσε προς το καλύτερο την ομάδα του. δίπλα του ο Ντιέγο Κόστα και οι Καράσκο, Σαούλ, Ερέρα, Κόκε στα χαφ.

Καλό στοιχείο για στοίχημα προβλέψεις και στα υπέρ της Ατλέτικο ότι μετράει οκτώ σερί προκρίσεις σε νοκ άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης απέναντι σε Γερμανούς! Οκτώ, εκ των οποίων μία στα πέναλτι, επί της Λέβερκουζεν και σε σερί που κρατά από το 1979-80. Τότε είχε μείνει εκτός, στον 1ο γύρο του Κυπέλλου UEFA, από την Ντινάμο Δρέσδης με δύο ήττες.



Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.