Ο Κονδύλης σώζει την παραλία του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ο συγκεκριμένος χώρος είναι μέρος του “Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγ.Κοσμά”, ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο και ελέγχεται από την “Ελληνικόν Α.Ε.”, στο ΔΣ της οποίας συμμετέχει και ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωσταντάτος!

Το Ελληνικό Δημόσιο θέλει να “ελέγχει” τον χώρο και περιμένει να ολοκληρωθεί η πώλησή του στον Επενδυτή, για να εισπράξει μερικά εκατομμύρια ευρώ.
Δεν θέλει, όμως, να αναλάβει τις ευθύνες του ως ιδιοκτήτης, να συντηρεί και να καθαρίζει τον χώρο. Ούτε, βέβαια, να πληρώνει Δημοτικά Τέλη καθαριότητας.

Που είναι άραγε η “δημαρχάρα” Ελληνικού – Αργυρούπολης που “υποτίθεται” ότι έχει ορκιστεί να προσφέρει τα πάντα για τους δημότες του; Η μοναδική παραλία της πόλης του, η παραλία του Ελληνικού, είναι για λύπηση… Επειδή οι προηγούμενοι την πρόσεχαν σαν τα μάτια τους, αυτός ο “πονηρός” ο δήμαρχος, νομίζοντας μάλλον, ότι θα την αναβαθμίσουν οι επενδυτές την άφησε στο έλεος της ασυδοσίας. Το ίδιο συμβαίνει και με την παραλία που είναι μπροστά από το πάρκο της πρώην “Φαντασίας”.

Ποιες ενέργειες έκανε ο Κωνσταντάτος ως μέλος Δ.Σ. της “Ελληνικόν ΑΕ”, για να διορθωθεί αυτή η απαράδεκτη εικόνα; Τι κάνει για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της αυτοδιοίκησης; Γιατί αδράνησε;



Ευτυχώς που ο Δήμος Αλίμου, για άλλη μία φορά, παίζει τον “χορηγό” του Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η δημόσια υγεία.

Θα μεριμνήσει να αποζημιώσει η “Ελληνικόν ΑΕ” τον Δήμο Αλίμου;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.