Γραφείο εξυπηρέτησης – ενημέρωσης φορολογουμένων, επαγγελματιών και επιχειρήσεων στο Παλαιό Φάληρο




Την λειτουργία γραφείου εξυπηρέτησης – ενημέρωσης φορολογουμένων, επαγγελματιών και επιχειρήσεων στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου ανακοίνωσε ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. Γιώργος Πιτσιλής, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, στην έδρα της Ανεξάρτητης Αρχής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της Α.Α.Δ.Ε. για υλοποίηση της ενοποίησης της Δ.Ο.Υ. Παλαιού Φαλήρου με την Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας, κάτι που από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε, προκάλεσε τον προβληματισμό της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την ποιοτική εξυπηρέτηση των φορολογουμένων.

Η ίδρυση του γραφείου εξυπηρέτησης – ενημέρωσης φορολογουμένων προτάθηκε και επιδιώχθηκε από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου ως αντίμετρο στην ειλημμένη, δρομολογημένη από καιρό, μη ανατρέψιμη σχετική απόφαση της Α.Α.Δ.Ε, με προφανή στόχο την μείωση της ταλαιπωρίας για τους δημότες και τις επιχειρήσεις .

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος τόνισε ότι:



« Η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση και οι δυνατότητες που αυτή δίνει, σε μεγάλο βαθμό έχουν περιορίσει την ανάγκη επίσκεψης του κοινού στις Δ.Ο.Υ. καθώς οι προσπάθειες και οι δράσεις της Α.Α.Δ.Ε. τα τελευταία χρόνια στον συγκεκριμένο τομέα έχουν αλλάξει εντυπωσιακά το τοπίο στην επαφή του κοινού με την Υπηρεσία

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.