Βαρύ πένθος για την Κορίνα Πατέλη – Bell




Μεγάλη θλίψη στην οικογένεια της Κορίνας Πατέλη – Bell, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και ενεργής δημότισσας, από τον θάνατο του συζύγου της Simon, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Εκατοντάδες φίλοι και συνεργάτες της Κορίνας επιτυχημένου στελέχους πολυεθνικών εταιρειών, στον τομέα της επικοινωνίας, έχουν εκφράσει στα social media τα συλλυπητήρια τους και την συμπαράστασή τους σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της.

Η ίδια αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της σύζυγο με τα παρακάτω λόγια:

Αυτό το καλοκαίρι ο μπαμπάς Simon δεν θα’ναι κοντά μας….όπως και τους επόμενους χειμώνες και τα επόμενα καλοκαίρια…..θαναι εκεί που δεν υπάρχει πόνος, θλίψη, αδικία, εκεί που υπάρχει απόλυτη γαλήνη, εκεί που οι Αγγελοι θα τον καλοδεχτούν γιατί από σήμερα θα ανήκει πια στη δική τους γειτονιά……μέχρι να τον ανταμώσουμε ξανά. .. Μέχρι τότε θα μας προσέχει με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει και μπορεί…..Καλή αντάμωση …….. Αγάπη μου!!!!

Ο πολυαγαπημένος μας σύζυγός, πατέρας, γιος και αδελφός Simon μετά από πολύμηνη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας. Εφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Ολοι εμείς οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί ενώνουμε τις προσευχές μας ώστε η ψυχή του να βρει τον τόπο που πραγματικά αξίζει σένα μέχρι τώρα επίγειο για όλους μας Άγγελο, που ομως πια θα μας προσέχει από ψηλά.. Καλό σου ταξίδι σύντροφε, φίλε, πατέρα και αδελφέ….#RIR #mylove #myeverything #mysumi



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.