Μεγάλη οργή με τα παιχνίδια Κωνσταντάτου – Κανένας σεβασμός για τους νεκρούς του Αλίμου




Παροξυσμό έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα του notia.gr, για το ύποπτο παιχνίδι που παίζει ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος σχετικά με Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την προστασία του Υμηττού (ΣΜΠΕ Υμηττού) που περιλαμβάνει και τη δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου για τον Άλιμο και την Ηλιούπολη. Μόνο ντροπή προκαλεί η φράση “δωράκι στον άσχετο με τον Υμηττό Δήμο Αλίμου νεκροταφείο μπροστά στα σπίτια μας”. Σεβασμός στους νεκρούς κύριε Δήμαρχε! Η εμμονή του με τον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη με τις στοχευμένες αλλά και δίκαιες ενέργειές του και η ευρεία αποδοχή που τυγχάνουν στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια, τον έχουν φέρει στα όρια του…αμόκ!

Επειδή το NOTIA.GR, το μεγαλύτερο και το πιο δημοφιλές site των νοτίων προαστίων (χθες μόνο μας επισκέφθηκαν 50.000 διαφορετικοί χρήστες αριθμός που ξεπερνάει την επισκεψιμότητα μεγάλων ιστοσελίδων σε πανελλαδικό επίπεδο) του ασκεί κριτική, μας τη “λέει” μέσω της σελίδας που έχει η παράταξή του “Ενωμένη Πόλη” στο facebook:

Ενωμένη Πόλη Το site φερεφωνο Κονδύλη που θέλει να μας φέρει τον καρκίνο στα σπίτια των Αργυρουπολιτών και Ηλιούπολιτών!

Το site φερεφωνο Κονδύλη που θέλει να μας φέρει τον καρκίνο στα σπίτια των Αργυρουπολιτών και Ηλιούπολιτών!

Τα φερεφωνα Κονδύλη έπιασαν δουλειά και βριζουν τον Κωνσταντάτο που θα τους χαλάσει τα νοσηρα σχέδια τουςτάχα γιατι δεν σέβεται τους νεκρούς!
Τους νεκρούς που θα προκαλέσει σε Αργυρούπολη Ηλιούπολη το 400αρι ΚΥΤ παπαγαλοιδεν σας ενδιαφέρει . Θα δείτε την λαικη αντίδραση και φυσικά πως κερδίζονται στο ΣΤΕ οι μάχες . Ούτε ΚΥΤ ούτε νεκροταφείο αλλα με τα φερεφωνα δεν θα ασχοληθούμε ξανά οσοκαι να βρίζουν τον Κωνσταντάτο. Να δούμε τον Δήμαρχο Ηλιούπολης τι θα κάνει;Απλα περιμένουμε.



Αξίζει τον κόπο να μπείτε για να διαβάσετε τα παραληρήματα που θυμίζουν Πιονγκ Γιανγκ και Κιμ Γιονγκ Ουν. Όμως οι “μεγάλοι εγκέφαλοι” πάνω στη βιασύνη τους κάνουν πολλά ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Ο δήμαρχος που είναι και “μεγάλος συγγραφέας” και οι ειδικοί περί του τύπου (λέμε τώρα) σύμβουλοι δεν τα ελέγχουν πριν; Πάντως σας ευχαριστούμε για την αναπαραγωγή. Σίγουρα θα πάμε ακόμη πιο ψηλά σε επισκεψιμότητα!!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δικαίωση Κονδύλη – Χατζηδάκη: Στη ΣΜΠΕ Υμηττού το διαδημοτικό κοιμητήριο

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.