Ο Κωνσταντάτος φόρεσε τον επαναστατικό του μανδύα – Γνωρίζει ότι χωρίς αναβάθμιση του ΚΥΤ δεν προχωράει η επένδυση;




Κύριε Κωνσταντάτε, ως δήμαρχος φυσικό είναι να γνωρίζετε ότι για να προχωρήσει η επένδυση στο Ελληνικό και να λειτουργήσουν το καζίνο και τα Mall, είναι απαραίτητη η αναβάθμιση του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ). Ήδη παρουσιάζονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, φανταστείτε λοιπόν τι θα γίνει στο μέλλον, όταν θα χρειαστεί ρεύμα μια ολόκληρη πόλη.

Εκτός και αν έχετε βρει ως “πολυπράγμων Δήμαρχος” εναλλακτικές λύσεις. Η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) που έχει τεθεί σε διαβούλευση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναφέρει ξεκάθαρα ότι θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο της υπογειοποίησης των εγκαταστάσεων. Σε κάθε περίπτωση θα γίνει διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, ώστε να βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση. Μήπως η παράταξή σας με την “πύρινη” ανακοίνωση της, προσπαθεί να δημιουργήσει ντόρο, γιατί δεν είναι δυνατόν να μην έχετε ενημερωθεί από τον επενδυτή και τα εμπλεκόμενα υπουργεία ότι είναι αναγκαία η αναβάθμιση του ΚΥΤ.

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι για να προχωρήσει η επένδυση χρειάζεται ηλεκτρική ενέργεια, φορέσατε τον επαναστατικό μανδύα και ετοιμάζεστε για αγώνες. Βέβαια πιο πολύ σας πείραξε που ο Άλιμος θα μπορεί και αυτός να θάβει τους νεκρούς του στον Υμηττό, όπως τόσοι άλλοι δήμοι.

Μόνο ντροπή προκαλεί η φράση “δωράκι στον άσχετο με τον Υμηττό Δήμο Αλίμου νεκροταφείο μπροστά στα σπίτια μας”. Σεβασμός στους νεκρούς κύριε Δήμαρχε!



Δείτε τι αναφέρει η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ)

Η κατάπτυστη ανακοίνωση της παράταξης Κωνσταντάτου

Όνειδος!

Μόνο ντροπή μπορεί να νιώθει οποιος διαβάζει το κείμενο αυτό που έφερε ως Διαβούλευση του Υπουργείο Περιβάλλοντος για το νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό μας και λέει για μετατροπή του ΚΥΤ Αργυρούπολης σε 400αρι και δωράκι στον άσχετο με τον Υμηττό Δήμο Αλίμου νεκροταφείο μπροστά στα σπίτια μας. Περιμένουμε από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης ξεκάθαρη θέση και τι θα πράξει για τον καρκίνο που φέρνει στα σπίτια μας το διάταγμα ως προοπτική. Θα προσφύγει στο πλευρό μας; θα ακούσει την πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου της Ηλιούπολης που ήταν ξεκάθαρη με όχι στο 400αρι;
Ξεκάθαρη θέση όμως έχει πάρει ήδη το Δημοτικό συμβούλιο της πολης μας και ακόμα πιο Ξεκάθαρη θα είναι η αντίδραση μας σε ολα τα επίπεδα προκειμένου ακόμα και αν ψηφιστεί να το ακυρώσουμε. Και θα το ακυρώσουμε και καλά θα κάνουν κάποιοι να μην πανηγυρίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δικαίωση Κονδύλη – Χατζηδάκη: Στη ΣΜΠΕ Υμηττού το διαδημοτικό κοιμητήριο

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.