Nτροπή για τους “πληβείους” δημότες κύριε Κωνσταντέλλο – Τους ψάχνουν για κρυμμένα σαντουιτσάκια!




Συνεχίζεται η καμπάνια της Λαϊκής Συσπείρωσης ([email protected]) για την ενημέρωση και δράση σχετικά με τις παραλίες του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Σοβαρές καταγγελίες για τους “πληβείους” – δημότες που δεν έχουν χώρο να κάτσουν και από πάνω τους ψάχνουν για να δουν αν έχουν κανένα “παράνομο” σαντουιτσάκι για τα παιδιά τους. Μεγάλη ντροπή για τους δημότες κύριε Δήμαρχε!

Δείτε την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης
Την Κυριακή 12 Ιουλίου βρεθήκαμε ξανά σε αρκετά σημεία του παραλιακού μετώπου.
Οσα διαπιστώσαμε από τις συζητήσεις με τον κόσμο που δηλώνει ότι θέλει να συμμετέχει μαζί μας στις δράσεις μας, δείχνουν ότι σε πολλές περιπτώσεις οι διαχειριστές των παραλιών, επιχειρηματίες, εφαρμόζουν απαράδεκτες μεθόδους που αποκλείουν όλο και περισσότερους από την ελεύθερη πρόσβαση και την απόλαυση ενός μπάνιου.

Λουόμενοι κατήγγειλαν σε εμάς τα εξής:

  1. Στην Ακτή Βουλιαγμένης μετά την αύξηση του εισιτηρίου κατά 2 ευρώ, καθιερώθηκε Reservation Zone (!!!) με κόστος 40 και 50 ευρώ για ξαπλώστρα και ομπρέλα! Οι κρατήσεις αφορούν και το πάρκινγκ έξω από την παραλία! Ετσι μειώθηκε ο χώρος της παραλίας για τους …τους υπόλοιπους, αν και ισχύουν τα μέτρα για τον κορονοιό. Ποιος το αποφάσισε; Από που δόθηκε η άδεια; Τι παρέμβαση έχει κάνει η Διοίκηση του δήμου;
  2. Στην παραλία της Βάρκιζας που διαχειρίζεται επιχειρηματικός όμιλος, γονιός, δημότης Βάρης, όταν έβγαλε φαγητό για τα μικρά του παιδάκια, δέχτηκε παρατήρησεις από τους υπεύθυνους ασφαλείας της παραλίας και του ζήτησαν να ελέγξουν την τσάντα του!!! Επειδή λέει απαγορεύεται να έχει φαγητό μαζί του για τα παιδάκια του! Οπως ήταν λογικό, ο συνδημότης μας, έκανε μεγάλη φασαρία και σταμάτησε αυτό το αίσχος!
  3. Σε παραλίες του Δήμου μας σε Βούλα και Βάρκιζα, ζητούν από λουόμενους να σηκωθούν από τις πετσέτες τους και να κάτσουν σε ξαπλώστρες και ομπρέλες για να πληρώσουν. Μπροστά από τα καταστήματα το κόστος για ομπρέλα και ξαπλώστρα είναι 15 ευρώ το σετ με υποχρεωτική κατανάλωση από 65 ευρώ! Σύνολο 75 ευρώ.
  4. Στον Ορμο της Ζώσκας το ελεύθερο τμήμα της παραλίας έχει μικρύνει δραματικά μετά τις εργασίες συνεργείων του Δήμου που έριξαν βράχια για λόγους ασφαλείας, εδώ και περίπου ένα μήνα. Όμως, βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού και η κατάσταση όσο παραμένει έτσι, ο κόσμος αναγκάζεται ή να πληρώνει υπέρογκα ποσά που φτάνουν και τα 120 ευρώ στην επιχείριση που έχει ομπρέλες και ξαπλώστρες ή να μην επισκέπτεται την παραλία.
    Αυτά είναι μόνο μερικά από όσα συμβαίνουν στις παραλίες του Δήμου μας. Και τι θέμα είναι: Υπάρχει κάποιος ελεγκτικός μηχανισμός της πολιτείας και του Δήμου ή με την ανοχή τους ή την ενθάρρυνσή τους, κάποιοι έχουν μετατρέψει τις παραλίες σε ένα άθλιο όργιο κερδοσκοπίας και εκμετάλλευσης;
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6973435064
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Nτροπή για τους “πληβείους” δημότες κύριε Κωνσταντέλλο – Τους ψάχνουν για κρυμμένα σαντουιτσάκια!

  • 17/07/2020 at 12:47 μμ
    Permalink

    Αν συμβαίνουν όλα αυτά να επέμβει εισαγγελέας. Αφού ο δήμος δεν μπορεί να κάνει κάτι.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.