Τι αποφάσισαν για τις ρακέτες στην παραλία οι λοιμωξιολόγοι
Τίποτα δεν είναι το ίδιο το φετινό καλοκαίρι στις παραλίες. Αποστάσεις στις ομπρέλες, μέτρα υγιεινής στις ξαπλώστρες, μπαράκια χωρίς μουσική, παραλία χωρίς αλκοόλ. Ομοίως και στα αθλήματα, ιδιαίτερα τα ομαδικά αθλήματα αλλά και τα γυμναστήρια, είτε υπάρχουν αυστηροί κανόνες συμπεριφοράς, είτε παραμένουν κλειστά και υπό απαγόρευση (Πηγή: flash.gr)

Ο «Βηματοδότης» είχε το ρεπορτάζ για την απόφαση των λοιμωξιολόγων:
Επειδή πολλών η σκέψη είναι τούτες τις ημέρες στις παραλίες θα σας αποκαλύψω κάτι. Σε μια από τις μαραθώνιες συσκέψεις των λοιμωξιολόγων για την σταδιακή άρση των μέτρων ετέθη ξαφνικά θέμα… ρακέτες στην παραλία. Πόσο επικίνδυνες είναι για τη διασπορά του ιού; Να απαγορευτούν ή όχι; Εδώ ζητήθηκαν να υπάρχουν αποστάσεις στις ξαπλώστρες, απαγορεύτηκε η μουσική και τα οινοπνευματώδη στις πλαζ, οι ρακέτες, ειπώθηκε, έτσι όπως παίζονται, δεν είναι επικίνδυνες να διασπείρουν ιό;


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Ορισμένοι είπαν ότι μπορούν να προκαλέσουν διασπορά (σ.σ. τα ομαδικά παιγνίδια και η μπάλα στα σχολεία έχουν απαγορευτεί), οι περισσότεροι όμως είπαν ότι δεν υπάρχει με τις ρακέτες κίνδυνος διασποράς. Έτσι αφέθηκαν ελεύθερες και οι παραλίες γέμισαν από «ρακετοφόρους».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.