Πρωτοσέλιδο η πεζογέφυρα στον Άλιμο – Τεράστια διαφήμιση για την πόλη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Πρώτο θέμα στα κανάλια και στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες ήταν ο Άλιμος και ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, με αφορμή τη μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε στην παραλιακή για την τοποθέτηση του καταστρώματος της πεζογέφυρας. Οι εντυπωσιακές εικόνες που προβάλλονται, με φόντο το παραλιακό μέτωπο, διαφημίζουν τον Άλιμο, ως τουριστικό προορισμό, παντού και μάλιστα δωρεάν. Θα χρειάζονταν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να γίνει τόσο μεγάλη πληρωμένη προβολή!

“Οι εργασίες εξελίχθηκαν σύμφωνα με το πλάνο και μάλιστα η παραλιακή θα αποδοθεί νωρίτερα στην κυκλοφορία” δήλωσε στα ΜΜΕ ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
“Είναι ένα έργο που το είχαμε πάρα πολύ ανάγκη, για 2,5 χρόνια οι διερχόμενοι οδηγοί έκαναν μεγάλη υπομονή και τους ευχαριστούμε. Είχαμε μεγάλη ανάγκη αυτή την πεζογέφυρα, γιατί έτσι όπως ταλαιπωρούνται οι οδηγοί, έτσι ταλαιπωρούνται τόσα χρόνια οι πεζοί που προσπαθούσαν να περάσουν από την πόλη απέναντι στην παραλία. Δυστυχώς στο συγκεκριμένο σημείο είχαμε πολλά τροχαία.

Το κατάστρωμα της γέφυρας το σήκωσαν με τρεις τεράστιους γερανούς. Είχε έρθει εδώ σε κομμάτια, εδώ και 15 ημέρες και συναρμολογήθηκε σε ένα σημείο της παραλιακής που είχε μετατραπεί σε εργτάξιο.

Έχουμε ακόμη περίπου ένα μήνα για να παραδοθεί στον κόσμο, γιατί πρέπει να πέσουν μπετά στο κατάστρωμα και να τοποθετηθούν προστατευτικά τζάμια ασφαλείας”.

Η πεζογέφυρα έχει μήκος 45 μέτρα και ύψος 11 μέτρα γιατί από κάτω βρίσκονται τα ηλεκτροφόρα καλώδια του τραμ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.