Άλιμος: Κλείνουν οι διοικητικές υπηρεσίες του ΘΟΠΑΑ




ΝΙΚΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Θ.Ο.Π.Α.Α

Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης του Δημάρχου Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, σας ενημερώνω ότι έχουν πλέον κλείσει όλοι οι αθλητικοί και πολιτιστικοί χώροι του Δήμου μας, ευθύνης ΘΟΠΑΑ. Ολοκληρώνεται επίσης σταδιακά και η απολύμανση όλων των παραπάνω χώρων.
Στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των μέτρων πρόληψης του Δήμου Αλίμου σας γνωρίζω επίσης ότι, οι διοικητικές υπηρεσίες του Θ.Ο.Π.Α.Α από σήμερα και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης κλείνουν για το κοινό.
Για την εξυπηρέτησή σας, παρακαλώ να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 9942500 και διαδικτυακά στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] , προκειμένου να αξιολογήσουμε το θέμα σας και να δώσουμε όποια λύση απαιτηθεί.
Σε περίπτωση που κατά την τηλεφωνική επικοινωνία δεν είναι δυνατή η πλήρης εξυπηρέτηση σας, θα συνεννοείστε με τον αρμόδιο υπάλληλο για το εάν απαιτείται η φυσική σας παρουσία (οδός Λ. Ιωνίας 24, 2οςόροφος) . Κατά την είσοδο σας στα γραφεία μας θα υπάρχουν βασικά μέτρα πρόληψης, για τα οποία αρμόδιος υπάλληλος θα δίνει οδηγίες.
Επαναλαμβάνουμε ότι κανένα από τα προληπτικά μέτρα που παίρνει το Κράτος και η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να αποδώσει, αν οι πολίτες δεν προσέχουν οι ίδιοι τον εαυτό τους και τους οικείους τους, αν δεν σέβονται και δεν τηρούν τα μέτρα που ως τώρα έχουν ληφθεί ή και αυτά που ίσως έπονται.
Να έχετε όλοι υγεία, υπομονή και αυτοσυγκράτηση.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.