Έσβησε το χαμόγελο της 28χρονης Φρατζέσκας




Βαθύτατη θλίψη στην κοινωνία της Σύρου προκαλεί ο αναπάντεχος χαμός μιας νεαρής γυναίκας, της Φρατζέσκας Βεροπούλου, η οποία «έφυγε» για το μακρύ ταξίδι, μόλις σε ηλικία 28 ετών.

Δεν το χωράει ο νους και είναι κάτι περισσότερο από αναπάντεχο όταν φεύγουν από τη ζωή τόσο νέοι άνθρωποι, επειδή τους χτύπησε την πόρτα από νωρίς ο καρκίνος και δυστυχώς, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στη μικρή κοινωνία του νησιού.

Είναι πολύ δύσκολο να βρει κάποιος τη δύναμη για να γράψει τέτοιου είδους ρεπορτάζ. Σφίγγει το στομάχι σου, τι να γράψεις… πραγματικά είναι από τις περιπτώσεις που δεν υπάρχουν λόγια, όταν μάλιστα σκεφτούμε ότι η Φρατζέσκα αφήνει πίσω της ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών

Η 28χρονη χαμογελαστή κοπέλα έδωσε στην καλύτερή της ηλικία την πιο δύσκολη μάχη της σύντομης ζωής της. Ήταν όμως και η πιο άνιση μάχη, απέναντι στον χειρότερο εχθρό του ανθρώπου.

Δεν ήταν μεγάλο το διάστημα αυτής της μάχης, το πρόβλημα υγείας της ήταν πολύ σοβαρό και η κατάστασή της επιδεινώθηκε με σφοδρότητα. Νοσηλεύτηκε σε αντικαρκινικές μονάδες, έκανε θεραπείες, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η Φρατζέσκα έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων, έχοντας να προλάβει να δημιουργήσει ένα μικρό πλάσμα το οποίο μπορεί να είναι συνέχειά της μέσα στην σκληρή πραγματικότητα της ζωής.

Το cyclades24 εκφράζει συναισθήματα οδύνης για την άτυχη Φρατζέσκα και μακάρι, η οικογένεια και οι συγγενείς της να βρουν το κουράγιο να συνεχίσουν και κυρίως, να σταθούν δίπλα στο μικρό της αγγελούδι.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 2 ΣΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ.

Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΣΕ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.