“Ντου” ληστών με ΙΧ σε κοσμηματοπωλείο, στη Δάφνη




Συνεχίζονται τα περιστατικά διαρρήξεων σε καταστήματα με χρήση αυτοκινήτου ως πολιορκητικού κριού. Αυτή τη φορά άγνωστοι ληστές «χτύπησαν» κοσμηματοπωλείο στη Δάφνη, αρπάζοντας κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας.

Οι δράστες χρειάστηκε να κάνουν τέσσερις προσπάθειες για να καταφέρουν να σπάσουν την τζαμαρία, καθώς μπροστά στο κατάστημα υπάρχει δέντρο.

Αφού το πέτυχαν, άρπαξαν ότι βρήκαν και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας στο σημείο της διάρρηξης το κλεμμένο όχημα, αλλά και ένα πλαστικό ράφι από ψυγείο, το οποίο είχαν μαζί τους για να τοποθετήσουν εκεί τα κλοπιμαία.

Ο ιδιοκτήτης βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς η ζημιά είναι μεγάλη. Σκέφτεται μάλιστα, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1, να μην ανοίξει ξανά το κατάστημά του.

Δάφνη: Μπούκαραν με ΙΧ σε κοσμηματοπωλείο

Με τον γνωστό πλέον τρόπο της εισβολής με αυτοκίνητο, ληστές χτύπησαν κοσμηματοπωλείο στη ΔάφνηΟι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Μακρυγιάννη και το παραβίασαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης.Με το κλεμμένο ΙΧ, που ενήργησε δίκην πολιορκητικού κριού εισέβαλαν και λεηλάτησαν το κοσμηματοπωλείο.Αφού πήραν αδιευκρίνιστο αριθμό κοσμημάτων στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για τρεις δράστες.Πηγή: Starhttps://dafnoula-imitoulis.blogspot.com/2019/12/blog-post_24.html

Gepostet von Δάφνη Υμηττός – Δαφνούλα και Υμηττούλης am Dienstag, 24. Dezember 2019

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.