Ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κωφών/Βαρηκόων 2019




Το 1ο τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κωφών – Βαρηκόων 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) του Δήμου και την συνεργασία του αθλητικού σωματείου Άρη 2006 και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ).
Το τουρνουά διεξήχθη στα πλαίσια προγράμματος εκμάθησης επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τους μαθητές των ειδικών σχολείων Κωφών – Βαρήκοων Αργυρούπολης και φιλοξενήθηκε στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις της Δ.Ε. Βούλας με τη συμμετοχή μαθητών των Ειδικών Σχολείων Κωφών – Βαρήκοων της Αργυρούπολης, του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου Κωφών – Βαρήκοων Αγίας Παρασκευής, καθώς και αθλητές με ελεύθερη συμμετοχή.

Μετά το πέρας των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές κυπέλλων, μεταλλίων και διπλωμάτων ενώ η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών έδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για τη στήριξη του σε όλη αυτή την προσπάθεια, στον κ. Σταύρο Πλακαντωνάκη, Πρόεδρο του αθλητικού σωματείου Άρης 2006 για την συνεργασία και τη βοήθεια που παρέχει στην Ομοσπονδία υποστηρίζοντας τους μαθητές των Ειδικών Σχολείων Κωφών -Βαρήκοων όπως επίσης και στον προπονητή των μαθητών και υπεύθυνο όλης της διοργάνωσης κ. Άγγελο Μακρή.


Κατά την απονομή των βραβείων και μεταλλείων, ο Δήμαρχος δήλωσε πως οι πόρτες του Δήμου θα είναι πάντα ανοικτές για όλα τα παιδιά, προτείνοντας να διεξαχθεί τη νέα χρονιά και το 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Κωφών -Βαρήκοων στις εγκαταστάσεις του Άρη 2006.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.