Μάγεψε το κοινό η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στην Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Πολύ μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα «Αριστοτέλης» του Divani Apollon Palace στο Καβούρι για τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Η ορχήστρα υπό του διεύθυνση του Μαέστρου Νίκου Χαλιάσα ερμήνευσε μοναδικές μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο ενώ ενθουσίασε το κοινό κλείνοντας τη συναυλία με τη μοναδική ερμηνεία γνωστών Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο της μεγάλης συνεργασίας του Δήμου με την ΚΟΑ που απευθύνεται σε όλους τους μαθητές των δημόσιων σχολείων της πόλης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές συναυλίες μέσω των οποίων οι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας, αλληλεπιδρώντας με τα παιδιά, τους δίνουν τη δυνατότητα γνωριμίας με τα μουσικά όργανα, την ιστορία τους και τον τρόπο παραγωγής του ήχου.

Το σύνολο των εσόδων της συναυλία από το συμβολικό τίμημα των 5€ αντί εισιτηρίου, όπως και πέρυσι, θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Τη συναυλία παρακολούθησαν εκπρόσωποι του Δήμου, της κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου, της εκκλησίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.